muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
17°

MÉS per Llucmajor celebra el «desbloqueig» del projecte de construcció d'un carril bici que connecti les urbanitzacions

MÉS per Llucmajor ha celebrat haver aconseguit l'aprovació d'una moció relativa als pressuposts participatius de 2021. D'una banda, amb l'aprovació d'aquesta moció la formació explica que s'aconseguí el compromís de l'equip de govern d'executar els projectes pendents dels pressuposts participatius de 2018 i que romanien «bloquejats».
Aquests projectes són la construcció d'un carril per a bicicletes que connecti les urbanitzacions interiorment i també una ruta saludable a Llucmajor. Foren dues de les propostes elegides per la ciutadania en el decurs del procés participatiu que posà en marxa el pacte de govern de la passada legislatura i que compten amb un pressupost de 50.000€ cadascun.
Aquesta part de la moció de MÉS fou aprovada per unanimitat però no així el punt del mateix document que feia referència a la recuperació dels pressuposts participatius per aquest any i que fou votat per separat a petició de l'equip de govern.
El regidor de MÉS Miquel Serra, defensà la moció en el ple apuntant que la passada legislatura es posaren en marxa els pressuposts participatius «amb la intenció de posar a debat, identificar prioritats i decidir determinades inversions. Els pressuposts participatius són imprescindibles en la gestió moderna municipal i ajuden a les institucions municipals a ser més transparents, propers a la ciutadania i fomentar una cultura més democràtica i participativa en el poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.