algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Podem Alcúdia critica que l'Ajuntament vulgui crear dues places «amb sou de president del Govern»

El grup municipal de Podem Alcúdia ha criticat que el govern de PSOE, PI i MÉS ha proposat crear i cobrir dues places de sotssecretari i viceinterventor «amb sous que s'aproximen al del president del Govern», de 84.845 euros anuals.

Podem Alcúdia ha avançat que votarà no a la proposta de l'equip de govern municipal si no s'atenen les seves demandes, que passen per reforçar l'estructura de base i comandaments intermedis «abans que l'elit burocràtica».

El grup municipal considera que s'està reforçant l'estructura burocràtica «sense promoure projectes que justifiquin la necessitat d'aquest canvi en l'elit administrativa» d'Alcúdia.

La regidora de Podem Alcúdia Conchi Baleato ha apuntat que si la proposta de l'equip de govern fos aprovada, consideren que «seria convenient sotmetre l'expedient a un tràmit voluntari d'informació pública almenys de 15 dies hàbils per a escoltar al col·lectiu de funcionaris públics i a la ciutadania».

A més, la formació ha criticat la «incapacitat per a gestionar el pressupost» en el municipi, i vaticinen que el govern municipal tampoc serà capaç «de gestionar els recursos disponibles del superàvit».

Podem ha subratllat també que «no hi ha un pla de personal i l'estructura cal endevinar-la de la relació de llocs de treball aprovada al febrer». «L'estructura de govern municipal s'ha anat acomodant a les necessitats particulars de determinats regidors i no a les necessitats objectives que exigeix el municipi», han denunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

VERGONYA MES I PSOE !!! GRÀCIES PODEM ALCUDIA, LA VOSTRA ACTITUD VOS HONORA. DEL PI HOM NO POT ESPERAR SINO XUCLAR DE LA MAMELLA, SON UNS VULGARS IMITADORS D'UNIÓ MALLORQUINA.

Valoració:2menosmas
Per Manuel Montaner, fa mes de 3 anys

Més benzina per la dreta!!



PSOE i PSM d´esquerres!!



Vergonyós!!

Valoració:6menosmas
Per Pepet, fa mes de 3 anys

Quina vergonya!

Valoració:8menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Els equips de govern dels Ajuntament fan el què els hi dóna la gana amb el personal. Un funcionari que compleix i dóna tota la seva joventut, serà un desgraciat i malpagat, en canvi un amic del´Alcalde cobrarà 84.845 euros l ány. Són uns fills...

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente