nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Sant Llorenç nomena Rafa Nadal fill adoptiu per la seva implicació i aportació econòmica després de la torrentada

10/10/2018 Rafa Nadal ayuda en labores de limpieza en Mallorca. El Ayuntamiento de Sant Llorenç des Cardassar nombrará este viernes al tenista Rafa Nadal hijo adoptivo de la localidad por su implicación, intervención y aportación económica para los damnificados por la 'torrentada' del 9 de octubre de 2018 y le dedicará una calle del municipio. POLITICA JORDI COTRINA | JORDI COTRINA

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar nomenarà aquest divendres el tennista Rafa Nadal fill adoptiu de la localitat per la seva implicació, intervenció i aportació econòmica per als damnificats per la torrentada del 9 d'octubre de 2018 i li dedicarà un carrer del municipi.

Segons ha informat el consistori en un comunicat a les 13.00 hores està prevista la celebració d'un minut de silenci en record i homenatge als damnificats i a les persones que varen perdre la vida en la «fatídica torrentada» que va afectar el Llevant de Mallorca ara fa dos any i que va ocasionar quantiosos danys materials i «un gran dolor per la mort de 13 persones».

Després del minut de silenci, està prevista la celebració d'un ple que aprovarà la declaració de fill adoptiu de Sant Llorenç al tennista de Manacor. L'Ajuntament ha subratllat que la localitat va poder ràpidament «caminar cap a la normalitat» gràcies a la generositat i l'altruisme de milers persones, entre les quals es troba Rafa Nadal, que no només es va sumar als exèrcits de voluntaris que «varen ajudar amb les seves mans a retirar el fang sinó que també va organitzar una cursa solidària i va donar un milió d'euros per a tots els damnificats». Sant Llorenç ha remarcat «l'amor i l'afecte del tennista cap al municipi i els seus habitants, que ha quedat més que demostrat, i per als veïns de la localitat és una persona especial que mereix el reconeixement».

Aquest divendres es compleixen dos anys de les greus inundacions que va patir el Llevant de Mallorca el 9 d'octubre de 2018, que va deixar 13 víctimes mortals, a més d'importants danys materials xifrats en milions d'euros. Les inundacions varen ser causades per una tempesta amb intenses pluges que va tenir lloc l'horabaixa del 9 d'octubre de 2018. Aquest fenomen va abastar uns 232 km2 dels municipis mallorquins de Sant Llorenç, Artà, Son Servera, Manacor i Capdepera, amb una població afectada de unes 35.000 persones. La localitat més perjudicada va ser Sant Llorenç, un municipi d'uns 8.000 habitants. La recerca de víctimes va durar dies i es varen mobilitzar milers de voluntaris civils.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per JOAN, fa mes de 3 anys

en Nadal no va ser tan altruista. No es el poble, i era la casa de sa mare i padrina?

Valoració:-1menosmas
Per Sklatasang, fa mes de 3 anys

Ha fet i ha contriibuït a estimar i donar a conèixer aquesta terra en Rafel, que tots els xupatintes i defensors de la pàtria que han escrit comentaris.

Valoració:-8menosmas
Per Poblerfet, fa mes de 3 anys

I els altres que ajudaren per ajudar i no per fer-se la foto, què? Quin servilisme més patètic

Valoració:12menosmas
Per És molt mal de païr, fa mes de 3 anys

I no just s'ha de tenir en compte els que anaren a fer net. També molta gent va donar doblers. I a uns els sobraven o s'ho van treure de capritxos, però altres se privaren de coses que necessitaven ells, per ajudar als llorencins.
No hi ha dret, a aquesta injustícia i a aquest fet de llepacμls.

Valoració:13menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

@Lluís. Que s'en riu de les estelades i que malgrat tenir els millors professors, quan parla en Anglès, els sons que emet pareixen els d' una màquina de moldre cafè.

Valoració:2menosmas
Per MOLT MAL FET, fa mes de 3 anys

S'ha lluit bé, el batle "vitalici" de Sant Llorenç!
Vol dir, que havent centenars de persones que anaren voluntàries a treballar a Sant Llorenç, després de la torrentad i, sense conéixer a ningú, però moguts únicament per l'altruïsme i la solidaritat, no s'en li ocorrex cap altra que anomenar fill predilecte a Rafel Nadal, perque després del desastre, va anar a casa d'uns amics seus a ajudar.
Que no torni succeïr, per l'amor de Déu! Però si se tornas a repetir, és com per pensar se si s'els ha d'ajudar, o si val més que en Rafa Nadal ho arregli ell tot sol.

Valoració:12menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

Dels milers de persones solidaries i altruistes que col•laboraren per poder recuperar la normalitat el més aviat possible, sols el tenista Miquel Nadal haurà vista compensada la seva participació, gràcies al nomenament de fill adoptiu i per afegitó la millora de la seva imatge pública.

Valoració:13menosmas
Per Escorpí, fa mes de 3 anys

No és cap honor per a Sant Llorenç tenir a Rafa Nadal, un anticatalanista, com a fill adoptiu.

Valoració:16menosmas
Per falsos, fa mes de 3 anys

mejor un español anti independentista chulo y millonario
y que se rie de las esteladas que no 50.000 independentista que no le llegan ni a las suelas de los zapatos

Valoració:-14menosmas
Per Lluís, fa mes de 3 anys

És preferible tenir un fill adoptiu pobre però generós, implicat amb la independència de ses ïlles i dels països catalans, que no pas un espanyol anti independentista xulesc i milionari que s´enriu de les estelades.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente