algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

L’assemblea de l’IES Can Peu Blanc de sa Pobla emet un manifest de rebuig a la visita de l'extrema dreta

L’assemblea de l’IES Can Peu Blanc de sa Pobla ha emès un manifest mitjançant el qual ha volgut mostrar «el seu rebuig a la visita programada per al proper divendres, dia 24 de gener, dels parlamentaris de VOX al nostre centre escolar».

Segons argumenten, aquestes visites cerquen «generar crispació i enfrontament entre la comunitat educativa, intimidar per enèsima vegada el col·lectiu docent i intentar invalidar continguts dels diferents projectes educatius del centre».

Al manifest, descriuen com el partit d’extrema dreta VOX afua els seus comissaris polítics «contra aspectes que volen fora de les aules com l’educació afectiva i sexual, la coeducació, la igualtat de gènere, la memòria històrica i, el que és el tema estrella en aquesta terra, l’aprenentatge, respecte i consolidació de la llengua pròpia i també oficial que no és altra que la catalana». També descriuen com «inaudita, indignant i inconcebible» la presència de l’extrema dreta i del feixisme que representen dins les aules, a més de la fiscalització que es pretén exercir també amb aquestes visites.

Tot i haver-hi un suposat empar legal en el reglament parlamentari, l’assemblea del centre se sent «decebuda» amb la postura de la Conselleria en permetre aquest tipus d’actes, els quals «en cap cas van encaminats cap a la millora educativa, sinó a posar en dubte la professionalitat i dedicació dels treballadors i directius dels centre».

Finalment, denuncien la «ingerència política i la campanya de desprestigi» vers la seva feina i recorda que «ja existeix el departament d’inspecció educativa per vetllar pel compliment de la normativa i currículums vigents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per jbm, fa mes de 4 anys

Els goebbelians de VOX, que fotografiaven alumnes de s,escola de l,OPUS, amb un cartell que deia VOX i fent la salutacio nazi, acusen els altres d,adoctrinar, seguint el consell del seu mestre Goebbels que deia que havien d,acusar els enemics de fer lo que eren els mateixos nazis els qui ho feien.

Valoració:0menosmas
Per I quina copeta!, fa mes de 4 anys

Jo els convidaria a una copeta...

Valoració:0menosmas
Per No anam, fa mes de 4 anys

Si Educació consent que els franquistes escorcollin les escoles, que no se pensin que cedint a aquestes exigències s'aturaran, perque de cada pic voldran més i més i exigiran coses més intolerables i il.legals.
Però mentres i com a paradoxa, me consta que els inspectors d'Educació, tenen dificultats a l'hora de fer visites a determinats centres concertats i privats i no tenen la ajuda ni protecció per fer el seu treball.

Valoració:7menosmas
Per Arruix, fa mes de 4 anys

Nope. Nosaltres aplicam el puke parental, que es vomitar damunt els mentiders que volen utilitzar menors per les seves ambicions, no t'equivoquis.

Valoració:0menosmas
Per yo, fa mes de 4 anys

i després critiqueu el pin parental i vosaltres ja ho apliqueu als vostres fills

Valoració:-4menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

@Mussol 8,
Els docents no tenen res a amagar. Però amb aquesta gent que nega la violència de gènere, que rebutja la nostra llengua i que la fragmenta sense arguments, que pensen que només és vàlid el seu pensament,...
Hem de tenir por d'aquesta gent que només cerca propagar el seu odi,

Valoració:18menosmas
Per Arruix, fa mes de 4 anys

Ara l'argumentari es que si no hi ha res a amagar, no cal petir. Jo no patesc per aixo. Pero devant les mentides sobre fets que ni han passat a les escoles ni a Espanya, sembla que son ells els que tenen coses que amagar. Jo no vull que mentiders compulsius s'acostin als meus fills. I per cert, els qui sapiguent aixo les segueixen votant, es molt clar que son ells els adoctrinats, per no faltarlis al respecte i dir directament que son beneits.

Valoració:13menosmas
Per Es blonco d'Ariany, fa mes de 4 anys

He passat per ordre a sa meva filla, que si aquest escamot de falangistes, van a sa seva escola, surti defora fins que acabi sa visita.
Després d'haver passat 70 anys, asa nostra família encara tenim un parent dins un forn de calç, només tenia 19 anys quan l'afusellaren davall un ametler, per lo tant, no vull franquistes aprop.

Valoració:18menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 4 anys

I la llibertat de càtedra? Al manco que hi vagin amb una ordre judicial!

Valoració:13menosmas
Per Ja s´ho faran!, fa mes de 4 anys

El Govern no sap el que li espera no aturant aquestes visites!
Tendrá més problemas que no es pensa. No crec que repeteixi mandat.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente