nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

Sencelles s'adhereix a l'Agència de Defensa del Territori

Sencelles ha estat el vint-i-sisè municipi de Mallorca que s'ha adherit a l'Agència de Defensa del Territori perquè assumeixi les competències en matèria d'ordenament jurídic d'urbanisme.

Segons ha detallat en una nota informativa el Consell de Mallorca aquest dijous, l'Agència i el consistori han signat un conveni mitjançant el qual delega les seves competències en incoació d'expedients sancionadors i de restitució de la legalitat.

D'aquesta manera, l'Agència, que depèn del Departament de Territori i Infraestructures, assumirà les competències d'inspecció, supervisió, sanció i restabliment de la legalitat urbanística al municipi.

L'àmbit de la delegació dels ajuntaments se cenyeix a les obres, usos del sòl i actuacions que es desenvolupin sense llicència o ordre d'execució o sense ajustar-se a les condicions que corresponen a les diferents categories de sòl rústic del terme municipal. Queden excloses les actuacions que es duguin a terme en sòl urbà.

Concretament, al costat de Sencelles, ja s'han adherit Campanet, Puigpunyent, Valldemossa, Algaida, Marratxí, Son Servera, Montuïri, Artà, Felanitx, Mancor de la Vall, Alaró, Bunyola, Santa Maria del Camí, Sóller, Búger, Selva, Llubí , Capdepera, Fornalutx, Sineu, Campos, Manacor, Inca, Esporles i Pollença.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.