nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Artà impulsa una campanya per tenir cura dels espais públics del poble

L'Ajuntament d'Artà ha posat en marxa una campanya sensibilització ciutadana sobre els espais públics del seu nucli urbà que, sota el títol 'L'espai públic forma part de la teva història. Cuida'l', té per objectiu posar en valor i estimar aquests espais així com també implicar els veïns i veïnes en la seva cura.

La campanya transmet el missatge que aquests espais, com les persones, formen part de la història del poble i necessiten ser cuidats. Així, s'ha editat un material gràfic que formarà part d'una exposició que serà inaugurada el dissabte, dia 8 de setembre, a les voltes de Na Batlessa, amb motiu de la Fira d'Artà, i també un llibret amb 21 històries de gent d'Artà a llocs d'Artà, records, vivències, anècdotes, apunts, etc., que han tengut lloc en alguns dels espais més coneguts del poble. A més, s'ha compartit la informació per xarxes socials i pels canals de comunicació de l'Ajuntament i s'habilitarà un espai al web municipal amb informació al respecte en el qual, a més, la gent podrà contar les seves històries.

Per altra banda, la campanya pretén posar el focus sobre la importància que tenen les persones en el manteniment d'aquests espais (un manteniment que correspon al propi consistori), fet pel qual recorda una sèrie d'accions per contribuir-ne com evitar les activitats que degradin aquests entorns i que puguin molestar o perjudicar altres persones (renous, ocupació del carrer, etc.), tenir esment i cura del mobiliari públic, utilitzar les papereres, recollir els excrements dels animals de companyia i no deixar les bosses a terra (dipositar-les a la paperera més propera o que trobem de camí cap a casa), no fer pintades ni grafits a les parets o altres espais o conscienciar-se que els equipaments d'aquests espais (papereres, bancs, jardineres, balustrades, baranes, etc.), que paga la ciutadania, són un servei bàsic molt necessari per a la ciutadania i, per això, és important fer-ne un bon ús i comunicar a l'Ajuntament qualsevol desperfecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem Fullana Vanrell, fa mes de 5 anys

L'espai públic forma part de la teva història. Cuida'l', té per objectiu posar en valor i estimar aquests espais així com també implicar els veïns i veïnes en la seva cura. També, hi podríem afegir, un espai públic sense barreres arquitectòniques i amb un disseny universal per a tothom!.
A la Colònia Sant Pere, s'ha reformat la Pl. d'en Fasol, accessible per tres costats, però que les persones usuàries de cadira de rdoes, pares i mares amb cotxets d'infant i persones amb caminadors, no poden utilitzar cap dels nous passos per a vianants, recentment senyalitzats, perquè la voravia de l'altre costat no es troba rebaixada!
Ben cordialment,
Guillem Fullana Vanrell
Mallorca Accessible per a Tothom

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente