cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Els Ajuntaments proposaran una moció per a la millora del finançament

El president de la FELIB, Joan Carles Verd. | FELIB-Arxiu

Sensibilitzar els ciutadans de les illes Balears de la manca de finançament que pateix la comunitat és una prioritat per a les institucions de les illes. Tant és així que la Federació d’Entitats Local de les Illes Balears (FELIB) s’ha compromès amb el Cercle d’Economia a donar suport i potenciar al Manifest per a la reforma del Finançament que l’organització els ha donat a conèixer en una reunió en forma de moció als diferents ajuntaments de Balears.

Justament aquesta mateixa setmana el president de la FELIB, Joan Carles Verd, ha participat a la taula ‘el finançament dels municipis’ de la jornada l’Hora de les Decisions’ celebrat a València amb la presència de diferents representants de l’Euroregió de l’Arc Mediterrani.

Precisament en aquest context, Verd ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i ha assegurat el suport de la institució «davant la necessitat urgent de millores fiscals de la comunitat», ha dit. La FELIB treballarà conjuntament amb el Cercle d’Economia per donar a conèixer un manifest «clau» durant l’any en què l’Estat es planteja reformar el sistema de finançament de les comunitats autònomes. 

Front comú

«Ara és el moment que institucions i ciutadans facem un front comú si volem que les coses canviïn», ha declarat Joan Carles Verd en acabar la reunió. Des de la FELIB s’avisa que un canvi en el model de finançament és clau per a la millora de l’estat del benestar, juntament amb les inversions de l’Estat, un Règim Especial per les illes Balears i el deute de la comunitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.