algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

EUIB exigeix que es compleixi la línia inicial del tren de Llevant

Obres construcció via Manacor-Artà.

Esquerra Unida ha exigit que es completi la línia del 'tren de Llevant' amb el traçat previst inicialment, ja que consideren que cercar una alternativa en la 'via verda' retardaria «encara més» el projecte.

A més, la formació ha explicat que la nova ruta alternativa suposaria noves expropiacions i més costos econòmics.

«La necessitat de completar l'anomenat 'tren de Llevant' des de Manacor fins a Artà està reconeguda per tots els partits polítics, excepte del PP, pels municipis de la zona i per la majoria de ciutadans que exigeixen poder gaudir d'aquest transport públic i no quedar exclosos», han informat.

EU ha denunciat la «inactivitat» del Govern en relació a aquest projecte i ha criticat que el vicepresident de l'Executiu, Biel Barceló hagi anunciat que s'està
fent feina en la redacció d'un nou projecte que tendria un traçat diferent per esquivar la 'via verda'.

«El projecte de 'via verda' va ser un «invent» del govern de 
Bauzá per disfressar la manca de voluntat de completar el trajecte. Va ser un autèntic disbarat i una malversació de fons públics que es va fer en un espai que s'havia expropiat i en el qual ja s'havien fet les excavacions que corresponien al traçat del tren», ha destacat la formació.

Per a
l coordinador d'Esquerra Unida a Balears, Juanjo Martínez, és una «irresponsabilitat» que el Govern es posi a fer feina en un nou traçat per negociar un conveni ferroviari també nou.

«El que ha de fer el Govern és exigir el compliment del conveni actual, amb el traçat projectat inicialment. Renunciar a aquest traçat suposaria tota una nova tramitació administrativa complexa i un nou procés
d’expropiació», han lamentat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa mes de 7 anys

Yo también quiero que el tren llegue a Artá y después a Alcudia y todo electrificado. Ahora que gobierna la izquierda izquierdosa es el momento de hacerlo. Hechos y no palabras. A ver si es verdad.

¿¿¿...???

Valoració:2menosmas
Per No tornarà mai, el PP, fa mes de 7 anys

Li haurien de fer pagar a en Bauzá la re-instalació de tot el troç drl tren del Llevant, que va fer desmuntar per fer la via verda. Mentre hi ha tracats que no s'utilitzen, que la gent reclama a crits vies verdes, el tirà de les Balears, la va fer damunt un traçat nou de trinques, tot per afavorir els negocis amb les carreteres.

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

Si fan un traçat alternatiu tanmateix tornarà a governar sa dreta i també el tombarà. És en tot cas sa via verda sa que ha de tenir un traçat alternatiu

Valoració:4menosmas
Per Abat, fa mes de 7 anys

I de Manacor al migjorn i directament a l'aeroport i Palma!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente