muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

L'OCB d'Inca entrega els Premis de Maig al Lobby per la Independència i a Dones de Llevant

El Lobby per la Independència durant la recolida del guardó. | M.NADAL

Després del minut de silenci en memòria del desaparegut sindicalista i membre del PSM Sebastià Serra, va començar l'acte de lliurament dels Premis de Maig de la delegació de l'Obra Cultural Balear (OCB) d'Inca, que aquest diumenge va arribar a la seva XVII a edició.

El Claustre de Sant Domingo d'Inca va acollir la gala de lliurament de premis, que enguany van recaure en el Lobby per la Independència, que va ser guardonat amb el Premi Miquel Duran i Saurina; Som Països Catalans, que va rebre el Premi Pau Casesnoves; Dones de Llevant, que va recollir el Premi Pere Joan Llabrés; l'historiador Bernat Cifre, a qui es va lliurar el Premi Miquel Colom, i l'Associació de Veïns des Blanquer d'Inca, que va rebre el Premi Berenguer d'Anoia. La menció especial d'aquest any, que va lliurar la presidenta de l'OCB, Esperança Ramis, va recaure en l'exdirector de l'institut Berenguer d'Anoia Pere Morell.

Suport a Jaume Sastre
Tot i que el dirigent del Lobby per la Independència Jaume Sastre no va acudir a recollir el guardó, van ser moltes les persones del públic que van aixecar la seva fotografia en mostra de suport al professor, que fa onze dies que està en vaga de fam per demanar al president del Govern, José Ramón Bauzá, que dialogui amb els docents.

Pep Palou i Joana Maria Romaguera, també membres de l'entitat, van recollir el guardó i van traslladar les paraules de Sastre, que demana a la ciutadania «que el pròxim 25 de maig acudeixi a votar i castigui Bauzá a les urnes perquè si surt reforçat d'aquestes eleccions incrementarà la seva política en contra dels docents».

L'OCB d'Inca va crear els Premis de Maig amb l'objectiu d'instaurar uns premis que reconeguin i estimulin els mèrits de persones o entitats que treballen per afavorir l'ús normal de la llengua catalana i promoure la cultura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 9 anys

Enhorabona al Lobby per la Independència i a les Dones del Llevant.

Valoració:7menosmas
Per Jo hi era, fa mes de 9 anys

El millor de tot, les dues regidores del PP que aplaudien quasi tot el que es deia. Na Rosa Tarragó, la que més. Na Maria Payeras no sabia molt bé on es trobava (com sempre).

Valoració:6menosmas
Per Joserrabieta Talibauzán, fa mes de 9 anys

Enhorabona als patriotes del Lobby!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente