nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

Petra acull la clausura del congrés 'Serra Internacional'

982
Prop de 200 peregrins de tot el món participaren a l'eucaristia. | Guillem Mas

El 71è Congrés 'Serra International va concloure ahir amb una visita a la casa museu de Fra Juníper Serra i amb una solemne eucaristia en la parròquia de Sant Pere de Petra. L'acte s'emmarca dins del calendari d'activitats relacionats amb l'Any Serra 2013 que commemora el 300 aniversari del naixement de l'apòstol i civilitzador.

La celebració eucarística va estar presidida per l'arquebisbe secretari de la Congregació per al Clericat de la Santa Seu, monsenyor Celso Morga; acompanyat del bisbe Javier Salinas i l'arquebisbe de Filadelfia, Charles Chaput.
A la missa hi van participar 200 persones que pertanyen a l'entitat Serra Internacional vingudes en peregrinació de tot el món.

Aquesta associació, fundada en 1935 als EUA i que presideix el nigerià Tomi Asenuga, compta amb 18.000 socis repartits en 46 països i actualment està aconseguint una important expansió per Sud-Amèrica, l'Àfrica i Àsia tenint com a principal objectiu donar valor i difondre la figura del pare Serra.

La casa del franciscà
Hores abans de l'eucaristia, els integrants de 'Serra International van visitar el Convent de Sant Bernardí i la casa museu del franciscà. Allà, el president de l'Associació d'Amics de Juníper Serra, Bartomeu Bestard, va intercanviar amb els membres de l'associació diferents obsequis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.