muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

Tres cotxes col·lideixen a Capdepera

El Servei d'Emergències ha informat d'un altre sinistre a la carretera de Pollença entre un turisme i un camió

El Servei d'Emergències de les Illes Balears ha informat d'un accident de trànsit que s'ha produït a la carretera que uneix Capdepera i Cala Rajada. Tres cotxes s'hi han vist impiclats i dues persones han hagut de ser traslladades a l'Hospital de Manacor. El SEIB112 ha donat immediatament avís al SAMU, als bombers, a la Guàrdia Civil i al Departament de Carreteres del Consell de Mallorca.

Pollença

Un home d'uns 30 anys que conduïa un camió ha resultat ferit a una cama en quedar atrapat al seu vehicle després de xocar contra una furgoneta a la carretera que uneix Pollença amb el Port de Pollença.

L'esdeveniment ha tingut lloc sobre les 10.00 hores i arran del mateix l'home ha quedat atrapat per les cames, per la qual cosa els bombers del parc d'Alcúdia i d'Inca han acudit a rescatar-lo, segons han informat Efe fonts del 061 i dels Bombers del Consell de Mallorca.

Una vegada que han aconseguit treure a l'home de l'interior del camió, de petites dimensions, una ambulància de suport vital avançat l'ha atès i l'ha traslladat després a l'Hospital d'Inca, on està ingressat en estat menys greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.