cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

“Quina tudadissa”

Els socialistes de Calvià denuncien que en plena crisi el batle hagi decidit comprar-se un nou cotxe oficial que costa més de 31.000 euros

El PSOE de Calvià ha qualificat de "broma de mal gust" la darrera iniciativa del batle de Calvià, Carlos Delgado. Els socialistes denuncien que en plena crisi, l'Ajuntament de Calvià, governat pel PP, hagi adquirit un nou cotxe oficial al servei de Delgado per un valor de compra de 31.228,95 euros.

El secretari general el PSOE, Antoni Manchado, ha qualificat de "malbaratament indecent" la compra del nou vehicle, "no sols perquè té un elevat preu, sinó perquè ho han fet en un moment molt inoportú, quan el sector turístic del municipi passa una temporada molt complicada per la baixa facturació i la ciutadania es veu afectada per una dura crisi econòmica en la qual tothom s'ha d'estrènyer el cinturó", recorda.

Manchado qualifica de "broma de mal gust" que el PP presenti avui en el ple de l'Ajuntament unes ridícules mesures d'ajustament per la crisi, i seguidament gasti els diners de tots els ciutadans a comprar-se un "cotxe fantàstic". "Si ja ens semblava un mal acudit que el batle anunciàs a bombo i plateret que es redueix el seu sou de 92 mil euros un 2 per cent, quan fa any i mig se'l va pujar un 50%, trobar-nos ara amb la compra fa un parell de mesos d'un nou vehicle oficial, quan la Sala ja en tenia dos, ens sembla una decisió lamentable i un mal ús dels diners de tots, que no té cap gràcia".

Des del PSOE critiquen amb duresa que aquest mes, els ciutadans reben a casa seva els rebuts de l'Ajuntament sobre l'IBI, que arriben a pujar fins a un 45% respecte a l'any passat, "amb el que ens costa a tots pagar aquesta espectacular pujada d'impostos". "I siguem conscients -avisen els socialistes-, que és per pagar sous a 40 assessors, publicitat i propaganda i un nou cotxarro oficial. Una indecència i abús".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MARK SCHLÃœTER, fa mes de 14 anys
En temps de crisis
tot pareix car, però la ràdio del coxte que valgui uns 1000EUR hem pareix carisim. El que m'agrada es que ja que s'ha malgastat tan de doblers per comprar un coxte, que sigui de la marca VOLVO. Aquesta marca és conegut per a la seva resistència i durabilitat, es a dir, tentrem molts d'anys en funcionament aquest cotxe.
Valoració:-3menosmas
Per Pere Mateu., fa mes de 14 anys
A chupar del frasco, Carrasco.
Valoració:0menosmas
Per cremantdièsel, fa mes de 14 anys
Vaja vaja en Delgado. Hauria de fer com la família real que enguany ha retrassat les seves vacances i no sortirà tant amb el Fortuna per mor de la crisi. Enguany enlloc de gastar 500.000 euros en betzina per sortir a fer voltes amb el mega-iot, només en gastaran 400.000... Pobrets, me fan peneta. Hauria de sortir una Ordre Ministerial que no retallàs el pressupost per als monarques en temps de crisi :;
Valoració:0menosmas
Per J.M., fa mes de 14 anys
Tots tuden, emperò si ho diu un és una cosa i al mateix dit per l'altre és una altra cosa. Valdria més que tots callassin que dia a dia ens van fartant. Ahir vaig sentir el comentari d'un tertulià a una ràdio que deia que llevor la gent anava a votar i donava el vist i plau a n'aquestes actuacions. El tema del tertulians és un altre tema que fa pena, diuen unes tonteries i mostren un desconeixement de les coses damunt les que xerran que fa por.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente