lluvia ligera
  • Màx: 30°
  • Mín: 24°
26°

El GOB denuncia un abocador il·legal a Caimari

Segons els ecologistes, es cremen residus urbans sense cap control en una finca dins sòl rústic

El GOB denuncià la setmana passada l’existència d’un abocador il·legal de residus sòlids urbans dins una finca prop del poble de Caimari, al municipi de Selva. Segons informaren ahir els ecologistes, "suposadament s’hi crema fems sense cap tipus de control ni de llicència".

La parcel·la en qüestió, que està qualificada com a sòl rústic comú, està situada en un lloc proper a la recta que va de Selva a Caimari, a mitjan camí. La brutor acumulada és visible des de la carretera. De moment, però, no ha transcendit qui és el propietari de la finca.

Ara per ara, els agents de Medi Ambient ja han iniciat les investigacions per aclarir quina és la causa de l’acumulació d’enderrocs, restes d’obra, cotxes abandonats, contenidors, matalassos i altra ferralla en l’esmentada finca.

La denúncia feta pels ecologistes també va ser presentada davant el Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (Seprona). Allò curiós del cas és que, en aquest abocador, també s’hi troben alguns materials abandonats d’ús municipal. És el cas de senyalitzacions de camins i altres senyals.

Enmig dels arbres, majoritàriament ametlers i garrovers, s’hi pot veure un gran contenidor de ferro vermell, del qual sobresurten plàstics i altres residus. Si es confirma la procedència d’aquests materials, es podria incórrer en un greu delicte contra la naturalesa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per miquela, fa mes de 13 anys
Que n'hi ha de brutor per aquell redol! Si el fiscal no hi posa mà no ho sé si se'n desfaran!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente