algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Marcel Mauri parlarà sobre amnistia i solidaritat als Països Catalans en el proper Fòrum OCB

184127

El Fòrum OCB, iniciativa de l'Obra Cultural Balear, ja és tot un referent en el debat polític i social de la nostra terra. Rafel Borràs, Miquel Sellarés, Quim Torra, Carles Fenollosa, Enric Marín, Joan Manuel Tresserras, Carme Junyent... són alguns dels ponents que han protagonitzat les darreres edicions d'aquest fòrum.

Cada dijous durant els mesos de març a juliol, l'Obra Cultural Balear obre un espai a les seves xarxes socials al debat i a la reflexió sobre els eixos en què treballa: llengua, cultura i país. I enguany també sobre Germanies en commemoració del 500 aniversari.

El proper Fòrum OCB, aquest dijous, anirà a càrrec de Marcel Mauri, vicepresident i portaveu d'Òmnium Cultural. Mauri parlarà sobre amnistia i solidaritat als Països Catalans.

Doctor en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i llicenciat en història per la Universitat Autònoma de Barcelona, des de l'any 2002 és professor d'Història del periodisme i l'ètica periodística en el Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Arran de l'empresonament del president d'Òmnium, Jordi Cuixart, Mauri va adquirir més protagonisme com a portaveu d'Òmnium.

El Fòrum OCB es podrà seguir en directe a les xarxes socials de l'OCB i també es podrà assistir presencialment a Can Alcover amb inscripció prèvia mitjançant el correu ocb@ocb.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per vist lo vist, fa mes de 2 anys

ja tarda es Balearium-Emigrante en criticar s´iniciativa d´aquest fòrum des OCB i enaltir es feixisme mafiós des propis companyons.
Pens que ja té poca fe en influir en ses idees des habituals des digital. Ací no hi pinta res, ni per animadora.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente