algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Se suspenen la segona fase i les finals del Campionat Intermunicipal de Truc

172495

La Federació Balear de Truc ha anunciat la suspensió definitiva de la segona fase i de les finals del Campionat Intermunicipal de Truc.

«D’acord amb el Real Decret 463/2020 del 14 de març i l'ordre SND/458/2020 de 30 de maig per a progressar cap a una situació de normalitat, no es podran dur a terme les fases esmentades. L’ús de cartes compartides juntament amb el distanciament mínim de dos metres i la (possible) necessitat d’haver de dur mascares, impossibiliten una correcta continuïtat del torneig a curt i mig termini».

Davant la possibilitat de posposar aquestes fases una vegada finalitzada la crisi sanitària, la Federació ha decidit «cancel·lar les fases finals» i ha acabar també amb la «retenció indefinida dels doblers d’inscripcions», el compromís d’acabar el torneig abans de l’estiu i un possible solapament de projectes en el calendari de la federació han motivat a prendre aquesta decisió.

La FBT dona «per cancel·lades les fases 2 i 3 del campionat», però aquest fet «no anul·la la validesa de la 1a fase». És per això que «es retornaran els 100% de les inscripcions (les quals anaven destinades als guanyadors) a les úniques parelles que optaven als premis, és a dir, a les classificades a la 2a fase. Retornarem els doblers al mateix compte bancari des del qual es varen ingressar». Han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.