cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:

[VÍDEO] Pilar Ribas: «Voldria tenir tranquil·litat i silenci per poder gaudir dels paisatges de Mallorca»

Pilar Ribas demana una cosa «un poquet més simple i un poquet complicada»: tenir silenci.

«M'agradaria molt respectar els paisatges i que la gent pogués anar a la platja, a veure una posta de sol, i totes aquestes coses tan guapes que tenim a Mallorca, en tranquil·litat i silenci», ha explicat per a la iniciativa #MallorCaNostra.

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.