algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

La Federació Balear de Truc i dBalears vos proposen un repte cada setmana

A partir d'aquesta setmana a dBalears posam en marxa un repte anomenat 'La jugada de la setmana', que proposa la Federació Balear de Truc.

En aquesta secció, setmanalment, posarem una situació d’una jugada de truc. Com es conegut per a tothom, el truc es un joc d’enginy on l’estratègia i la picardia personal tenen un rol fonamental a l’hora de guanyar partides. Per tal de demostrar les habilitats dels usuaris posarem una situació entrebesada que faci pensar, després, posarem vàries opcions entre les quals s’haurà de triar la més adequada. Com que es farà setmanalment, amb la publicació del nou repte lliurarem la resposta correcta del repte anterior.

A més a més, per tal de crear un feedback amb els més interessats, obrim el correu trucbalear@gmail.com per rebre l’explicació de la jugada que creguin correcta per part dels usuaris o per si algú no està d’acord amb la nostra resposta del repte i perquè puguin justificar la seva. Cada setmana anirem publicant les millors explicacions o justificacions dels usuaris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 3 anys

Envidar i trucar o envidar i jugar el 3 és la mateixa jugada. Envidam perquè en duim molts i després qui guanyi el truc és el que guanya el cantó, es truqui o no es truqui.

Valoració:-3menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

S'ha de trucar perquè:
El contrari no ha envidat perquè no en du i si tu envides ells han de prendre i després es veurien obligats a prendre el truc, davant la posibilitat de perdre els envits i si es retiren acaba la "cama", per tant si hem envidat ens arriscam que en no res ens guanyin el truc i perdríem.
Aquí tota la vida s'ha de trucar perquè el contraris dubtin si no duen peces (ho sembla perquè no han envidat) i fugiran, quedarà tot empatat a 23 i mà següent, que a més serem mà en els envits.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente