algo de nubes
  • Màx: 16.43°
  • Mín: 7.61°
16°

'Ramon Llull', el nou avió d'Air Europa

La companyia aèria s'ha volgut sumar a la commemoració del setè centenari de la mort del beat mallorquí. | Bisbat de Mallorca

El Bisbat de Mallorca i Air Europa han presentat aquest matí l'avió de l'aerolínia retolat amb el nom de Ramon Llull, un Airbus 330 amb matrícula EC-LVL, que operarà rutes internacionals. Amb aquest avió, l'aerolínia del grup Globalia ha volgut sumar-se a la commemoració del 700 aniversari de la mort del beat mallorquí i «contribuir a la difusió del seu missatge i dels valors que promulgava».

La presentació de l'avió Ramon Llull s'emmarca en l'acord de col·laboració signat a finals del passat any entre Monsenyor Xavier Salinas, Bisbe de Mallorca, i el director de marketing i vendes d'Air Europa, Imanol Pérez, amb l'objectiu de «divulgar la figura universal de Ramon Llull i transmetre a la societat la importància tant de la seva persona com del seu testimoni».

El Bisbe de Mallorca i els responsables de l’aerolínia han descobert el nom del beat mallorquí al fusellatge de l'Airbus 330, en un acte celebrat a l'hangar de Globalia a l'aeroport de Son Sant Joan, i han ressaltat «la importància d'aquest personatge universal que va ser un apassionat viatger».

Un vídeo sobre Ramon Llull a bord

Per la seva banda, i en aplicació de l'acord esmentat anteriorment, Air Europa ha projectat també en els seus vols nacionals i internacionals un vídeo donant a conèixer la figura i els llocs lul·lians per excel·lència de Mallorca, i ha donat a conèixer la seva transcendència en la història del pensament universal en la revista de bord.

Amb aquestes iniciatives, la companyia aèria ha volgut celebrar la figura del mallorquí i donar suport a les diferents activitats organitzades amb motiu de l'Any Ramon Llull.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.