algo de nubes
  • Màx: 15.65°
  • Mín: 7.61°
16°

PSM-Entesa dóna suport a la CUP i Junts pel Sí de cara al 27-S

La formació també ha manifestat que sempre ha defensat el dret a decidir del poble mallorquí i els llaços culturals i històrics entre les Illes Balears i Catalunya

Fotografia de la darerra Diada de Catalunya. Foto: ANC

La formació illenca PSM-Entesa es posiciona de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge, per una banda defensen el dret a decidir del poble català i per l'altra donen suport públic a les candidatures de la CUP i de Junts pel Sí.

«El poble català té el ple dret a decidir sobre la seva sobirania, un dret encara més legitimat després de les massives manifestacions reivindicatives, històriques a Europa, que la societat civil catalana duu realitzant de manera ininterrompuda els darrers anys» ha manifestat la formació PSM-Entesa en relació al procés sobiranista català.

Segons expliquen, els motius que els empenyen a donar suport a la CUP i Junts pel Sí són que aquests partits són els únics que, «davant l’immobilisme de l’Estat espanyol, permetran avançar de manera decidida cap a l’exercici democràtic del dret de decidir i cap a la plena llibertat nacional». La mateixa formació també ha manifestat que sempre ha defensat el dret a decidir del poble mallorquí i els llaços culturals i històrics entre les Illes Balears i Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 2000, fa mes de 8 anys

bernadet,Es cert, perquè no hi ha diferència entre ICV-Podemos,PP-Cidadanos,PSOE-Unió.Junts pel si i la CUP tenen la mateixa prioritat la de molts i molts catalans) la independència de Catalunya.

Valoració:3menosmas
Per Macia, fa mes de 8 anys

Bernat, Bernadet. Sa Llibertat, ses ganes d,autodeterminacio, es contruir un nou estat, no te res a veura ni amb dretes ni esquerres. Un Pais es contrueix entre tots i sense ideologies.
No entenou, o millor dir no voleu entendre res.
Salut, republica, llibertat, //*//

Valoració:30menosmas
Per CATALUNYA AMB DETERMINACIÓ, fa mes de 8 anys

IIII II*II //*//

Valoració:20menosmas
Per bernadet, fa mes de 8 anys

"Donen suport públic a les candidatures de la CUP i de Junts pel Sí." Que és com que dir que donen suport alhora a IU i al PSOE, o al PP i Ciutadans.
Tota una demostració de fins a quin punt han perdut la xaveta.

Valoració:-27menosmas
Per PP.CC. II*II, fa mes de 8 anys

VOLEM PA AMB OLI, VOLEM PA AMB OLI.

Valoració:16menosmas
Per EN DIRECTE FESTA FINAL DE CAMPANYA, fa mes de 8 anys

https://www.youtube.com/watch?v=dAON3R5U0d0#t=196

Valoració:10menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

És amb aquesta gent i amb un parell més, amb els que s´han de presentar a les eleccións, i no amb Podem.

Valoració:31menosmas
Per Ara anam, fa mes de 8 anys

UNA MICA MES FORT,

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente