La Fundació ACA estrena una aula de creació gastronòmica a Búger
Aquesta cuina es complementarà amb un bosc aromàtic i relaxant
Búger23/03/07 0:00
Un breu concert de la cantautora Tina Cervera, unes breus paraules del president de la Fundació, Antoni Caimari i, com no podia ser d'una altra manera, un gustós aperitiu a base de coques de verdura, coques magdalenes, crespells i altres productes típics de la rebosteria mallorquina serviren per inaugurar ahir la nova aula de gastronomia de la Fundació ACA amb la qual aquest punt cultural de Búger incorporarà una nova disciplina creativa. Antoni Caimari aprofità l'acte per recordar que a la cuina hi intervenen els cinc sentits més un sisè, que és el de «sentir-se bé» i agraí la col·laboració que la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, ha prestat històricament a la Fundació, que avalà ja fa 19 anys quan era consellera de Cultura.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.