Ahmed Darraz s'endú el primer Campionat de cuina i pastisseria en Formació Professional
L.E.L.Palma.
El I Campionat autonòmic de Formació Professional en l'especialitat de cuina i pastisseria té des d'ahir un guanyador: Ahmed Darraz, estudiant de l'institut de secundària Isidor Macabich d'Eivissa, que sorprengué el jurat amb un ou escalfat i verdures, una daurada a la planxa amb quiche de verdures i una broqueta de fruites amb salsa de toffe i cruixent de caramel. Tres plats que, igual que els seus companys, elaborà a partir d'una llista limitada de 22 ingredients, fet que no va minvar les possibilitats de sorprendre, ja que els set participants van exposar propostes ben diverses davant dels fogons. Encara que la presentació i el gust van ser molt importants a l'hora d'emetre un veredicte, la planificació del menú, la coherència entre els diferents plats, les tècniques d'elaboració i l'ordre i la neteja a l'àrea de treball també foren elements determinants.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.