Porcelles i indiots, els plats més típics d'aquestes festes de Nadal
26/12/06 0:00
P.P.Palma.
En Miquel, d'Es Forn de sa Pelleteria, es va aixecar ahir a les cinc i mitja de la matinada -en realitat cada dia ho fa a aquesta hora- per tenir-ho tot a punt per coure els indiots i porcelles que hores després els seus clients durien a l'establiment perquè els cuinàs de la manera que sols ell sap fer. Home modest, en Miquel se lleva tot el mèrit i l'atribueix al seu vell forn de llenya. Amb una antiguitat que data de 1565 i que gairebé mai ha tocat.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.