Porcelles i indiots, els plats més típics d'aquestes festes de Nadal
26/12/06 0:00
P.P.Palma.
En Miquel, d'Es Forn de sa Pelleteria, es va aixecar ahir a les cinc i mitja de la matinada -en realitat cada dia ho fa a aquesta hora- per tenir-ho tot a punt per coure els indiots i porcelles que hores després els seus clients durien a l'establiment perquè els cuinàs de la manera que sols ell sap fer. Home modest, en Miquel se lleva tot el mèrit i l'atribueix al seu vell forn de llenya. Amb una antiguitat que data de 1565 i que gairebé mai ha tocat.
També a Illes Balears
- Primer comiat a Manel Domènech
- Ha mort Manel Domènech, incansable lluitador per la llibertat i la República
- Mostres de dol per la mort de Manel Domènech: «Bon viatge per als guerrers que al seu poble són fidels!» «Gràcies Manel!»
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.