Els bacteris que ens pugen a la taula
L'Estudi General Lul·lià ha abordat amb De la festa a la pesta les malalties associades a l'alimentació
Palma16/07/01 0:00
És un tema d'actualitat l'emergència de malalties infeccioses alimentàries, ja no només perquè estam a l'estiu i augmenta el risc de contraure salmonel·losi (produïda pel bacteri salmonel·la), sinó perquè des de fa uns anys, i sobretot durant aquest darrer, ens envolten multitud d'infeccions provocades pels aliments que solem ingerir.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.