Els bacteris que ens pugen a la taula
L'Estudi General Lul·lià ha abordat amb De la festa a la pesta les malalties associades a l'alimentació
Palma16/07/01 0:00
És un tema d'actualitat l'emergència de malalties infeccioses alimentàries, ja no només perquè estam a l'estiu i augmenta el risc de contraure salmonel·losi (produïda pel bacteri salmonel·la), sinó perquè des de fa uns anys, i sobretot durant aquest darrer, ens envolten multitud d'infeccions provocades pels aliments que solem ingerir.
També a Illes Balears
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- Nova junta gestora de l’OCB d’Inca
- El primer tinent de batle de Petra va construir una bodega il·legal
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.