cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Minut de silenci dels representants institucionals per les víctimes de l'esfondrament a s'Arenal

Els principals representants institucionals de les Balears, entre els quals la presidenta del Govern, Marga Prohens, el president del Consell, Llorenç Galmés, i el batle de Palma, han guardat aquest divendres un emotiu minut de silenci, en la plaça de Cort de Palma, per les víctimes de l'esfondrament, ocorregut anit, a la Platja de Palma, en el qual un total de quatre persones varen perdre la vida i 16 van resultar ferides.

També ha estat present a l'acte de record a les víctimes i als ferits d'aquest tràgic succés, la presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol. Els cònsols d'Alemanya, país d'origen de dues de les persones mortes, i de Països Baixos, d'on són alguns ferits, han assistit igualment a aquest acte, en el qual a més han participat consellers del Govern, batles d'altres municipis de Mallorca, representants de tots els grups polítics, el cap de Bombers de Palma, Eder García; el delegat a les Balears del Govern espanyol Alfonso Rodríguez; el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull i representants de la UIB.

Durant el minut de silenci dut a terme a les 12.00 hores d'aquest divendres, les banderes de l'edifici de Cort han onejat a mig pal pels tres dies de dol oficial a la ciutat de Palma que ha declarat prèviament l'Ajuntament en un ple extraordinari. Aquesta declaració ha entrat en vigor a les 11.00 hores d'aquest divendres i finalitzarà a les 00.00 hores del diumenge 26 de maig.

El Ple també ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en nom de la Corporació municipal, manifestant el suport i solidaritat amb els familiars de les víctimes per l'esfondrament ocorregut al carrer Cartago, a s'Arenal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya, cavallers, vergoya!, fa 2 mesos
Qui va donar permís per a l´activitat del local?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente