cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Ajuntament de Calvià (PP-VOX) designa Esther Ribas, germana de la portaveu de VOX al Parlament, cap de la Policia Local

216731

L'equip de Govern de Calvià (PP-VOX) ha resolt designar la inspectora de la Policia espanyola Esther Ribas com a nova cap de la Policia Local de Calvià. La nova inspectora és germana d'Idoia Ribas, portaveu de l'extrema dreta al Parlament.

Així, la primera tinent de batle de Policia Local i Protecció Civil de l'Ajuntament de Calvià, Esperanza Catalá -també de VOX- ha justificat el nomenament de Ribas pel seu «ampli currículum i capacitació». A més, ha volgut destacar que «es tracta de la primera dona a ocupar la prefectura de la Policia Local de Calvià, fet que representa una mostra més de la incorporació de les dones a l'alt comandament de les Forces i Cossos de Seguretat».

Ribas releva Francisco Darder al capdavant de la Policia Local de Calvià, que es reincorporarà al seu lloc de feina com a subinspector de la Policia Local calvianera.

Segons ha destacat l'Ajuntament de Calvià, Esther Ribas és inspectora de la Policia espanyola, llicenciada en Dret, diplomada en Ciències Policials per la Universitat de Salamanca i té l'especialització en Policia Judicial.

En la seva trajectòria com a inspectora ha exercit de cap de Gestió d'Estrangeria, cap del Grup Operatiu de la Unitat Central de Xarxes d'Immigració Il·legal i Falsedats Documentals (UCRIF) i, darrerament, exercia funcions de responsabilitat en l'Àrea d'Informació de la Policia espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per més és manco, fa dervers d'un any
Més fatxes és menys democràcia.
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@La guapi fa càtedra

Redios.
Pues espero que no seas catedrático de filología catalana.
Ya que alguien la imparte, que la imparta bien.
Valoració:-5menosmas
Per La guapi fa càtedra, fa dervers d'un any
Mira per on, Guapi! Jo som catedràtic d.universitat i votant de MES i només jo tot sol ja super aquesta senyora. Si a currículum acadèmic et refereixes. Si et refereixes a currículum de pensar, reflexionar, respectar.....el mateix et dic.
Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Juntas a todo MES y no hacen medio currículum de esta señora.
Valoració:-9menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
Una voxera li va dir a la Presidenta,que els seus la vigilarien. I ja ha posat a la seva germana de vigia, que de passada també ens espiarà a no lotros, perdó; ens vigilarà, no fos cosa que qualcú compri llibres en Català o hi hagi qualque conferència sobre el canvi climàtic.
I de passada ja té a qualcú de la seva família col
locat.
Valoració:13menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Perfecto, más política de género.
Valoració:-12menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
Els que criticaven el parentisme i l'enxufisme quan governava el Pacte de Progrés, veig que ells no miren prim, a l'hora de col.locar parents.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente