algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

Detingut un home per amenaçar de mort els sanitaris d'Urgències d'un centre mèdic de Palma

La Policia espanyola ha detingut un home de 33 anys d'edat com a presumpte autor de dos delictes d'amenaces al personal sanitari en un servei d'urgències d'un centre mèdic de Palma. Els agents de la Comissaria de Platja de Palma van rebre una denúncia per part d'una infermera que treballa en un centre mèdic de Palma referent a unes amenaces de mort proferides contra ella diumenge passat, de matinada.

L'home va accedir a la consulta molt alterat requerint atenció mèdica pel seu infant. Mentre examinava la criatura, i davant l'estat d'alteració del pare, la infermena l'instà a esperar els resultats fora de la consulta. El pare, davant aquesta indicació, reaccionà amb insults i amenaces de mort contra la professional, que requerí els serveis del personal de seguretat.

L'agressor havia protagonitzat un altre incident l'any passat en els serveis d'urgències del mateix centre mèdic, on va acudir demanant una recepta mèdica pel seu bebè. Llavors també insultà i amenaçà una professional i fracturà el vidre de seguretat d'incendis, la qual cosa va deixar molt afectada la víctima.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa dervers d'un any
Segur que no és ell que provoca les indisposiions del seu fill?
Ho han comprovat els metges?
Valoració:0menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
O sea, la noticia es que se ha detenido a un hombre por amenazar de muerte a los sanitarios de los servicios de urgencia de un centro medico de Palma, y la foto de la noticia es un coche de policia
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente