cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

La Federació de Boxa diu que l'entrada a menors «només es prohibeix en les competicions professionals»

La Federació de Boxa de les Illes Balears ha volgut aclarir el que va passar durant la vetlada anomenada Inca Boxing Night 2022, celebrada aquest passat diumenge.

La Federació de Boxa ha declarat a dBalears que l'entrada de menors està permesa en la competició amateur de boxa. «Només es prohibeix en les competicions professionals», afegeix la Federació que explica que «La vetlada es divideix en dues parts. En l'amateur està permesa la presència de menors. Tot seguit, es va fer un descans i tots els menors varen sortir del recinte per a la disputa dels combats professionals».

Des de la Federació de Boxa aclareixen també que «Jorge Campos i els seus fills varen complir les normes i varen partir en el descans».

Des de la Federació Balear de Boxa es va fer públic un comunicat en el qual s'agraïa la col·laboració de l'Ajuntament d'Inca per aquest espectacle anomenat 'Inca Boxing Night'.

La Federació destaca en el seu comunicat l'assistència de Marga Prohens, presidenta del PP balear; Xisca Porquer, batlessa de Campos; Mercedes Celeste i David Diez, regidors de Palma i el mateix Jorge Campos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cédric, fa mes de 2 anys
Estic en les antípodes ideologiques del sr Campos, però el que está clar és que heu fet el contrari del que intentaveu, es a dir, l'únic que heu aconseguit és donar veu i propaganda gratuïta a Vox ficant la pota fins el fons. Som practicant amateur de boxeo i sí tinguessiu un poc d'idea de com es desenvolupen aquests esdeveniments sabríeu que els menors sempre abandonen el recinte en començar l'espectacle professional. Al pseudònim de la llei és la llei, dir-li que els menors d'edat també participen i competeixen en les vetllades amateur per tant no s'ha incomplert amb cap mesura, per altra banda som de l'opinió que si un menor d'edat pot veure un esdeveniment esportiu com el futbol també té dret a veure un combat de boxeo com un de kárate, es un esport molt noble com qualsevol altre.
Valoració:3menosmas
Per arruix, fa mes de 2 anys
El boxeo es un espectáculo que debería estar totalmente prohibido para personas de 1 año a 110.
Valoració:-1menosmas
Per La llei és la llei, fa mes de 2 anys
La Llei és cara:

Es prohibeix l’entrada i la permanència de persones menors d’edat als establiments, locals o recintes següents:

a) Aquells en què tenguin lloc activitats o espectacles violents, pornogràfics, de maltractament animal o de contingut perjudicial per al desenvolupament correcte de la seva personalitat.

d) Aquells en què tenguin lloc competicions o espectacles esportius el reglament dels quals prevegi la producció de danys físics per a qualsevol dels participants, la pràctica dels quals queda, així mateix, prohibida a les persones menors d’edat.

Com justifiquen que en Campos dugui els fills, menors d'edat, encara que sigui a la primera part de competició d'amateurs?
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente