cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Un grup d'alumnes amb banderes espanyoles agredeixen un professor i l'insulten per la seva condició sexual

Un greu incident es va produir a l'institut d'educació secundària les Alfàbegues de Bétera, Al País Valencià, segons ha avançat la televisió pública valenciana Àpunt.

Els fets varen ocórrer la setmana passada. Dimecres passat, dos alumnes de l'IES varen sortir al pati amb una bandera LGTBI. La iniciativa va provocar que més alumnes seguissin les dues joves fins que el centre va demanar que es posàs fi a aquesta mobilització espontània que «alterava la normalitat».

L'endemà, altres alumnes varen anar al centre amb banderes d'Espanya, que també varen exhibir al pati. Davant la tensió creixent, un professor del centre va demanar als alumnes que s'acabàs la mobilització espontània, cosa que va provocar que entre 150 i 200 alumnes increpassin el docent. Durant l'agressió es varen tirar entrepans al professor, que va arribar a rebre estirades de cabells i crits despectius sobre la seva condició sexual.

El centre ha convocat aquest dimecres un claustre extraordinari per tractar aquesta agressió espanyolista i homòfoba. I entre els alumnes s'està preparant un manifest de suport al docent agredit.

L'Ajuntament de Bétera i els sindicats condemnen l'agressió

La batlessa de Bétera, Elia Verdevio Escribá, ha condemnat rotundament, en nom del govern local, qualsevol tipus d'agressió i discriminació homòfoba després de l'incident ocorregut a l'IES Les Alfàbegues d'aquest municipi valencià.

«Des de l'Ajuntament apostem per la diversitat, la igualtat, la no discriminació i la convivència dels nostres veïns i veïnes independentment de l'orientació sexual i de la identitat de gènere», ha dit Verdevio.

D'altra banda, els sindicat STEPV i la Federació d'Ensenyament de CCOO PV han condemnat també «enèrgicament» en dos comunicats l'agressió homòfoba ocorreguda a l'IES Les Alfàbegues de Bétera i alerten de l'auge d'ideologies que fomenten aquests comportaments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Guim, fa mes de 2 anys
Per a en Lluís, se n'anomena ESTANQUERA.
Valoració:0menosmas
Per Guim, fa mes de 2 anys
Ho porten a l'ADN.
Valoració:1menosmas
Per Quines coses, fa mes de 2 anys
Que curiós, les juventuts hitlerianes també varen començar així. A les escoles.
Valoració:5menosmas
Per són fatxes i prou, fa mes de 2 anys
Pel que es conta, qualcuns alumnes identifiquen la bandera espanyola amb estar en contra de la llibertat sexual de les persones. Ací comença alguna gent a voler privar a les persones uns drets constitucionals amplament reconeguts.
Joves aprenents de fatxes i altres inductors us he de dir que, Molt Malament !
Valoració:4menosmas
Per Qui és el que adoctrina?, fa mes de 2 anys
Els que escampen aquestes merdes i enverinen les idees al nostre jovent, son els que volen inspeccionar les escoles, perque diuen que els mestres i els professors, amb la seva carrera acabada i la seva oposició aprovada, adoctrinen als alumnes en no sé què punyetes.
Ja ho veis, qui és que fica fems a dins dels cervells dels ifants i dels joves.
Valoració:9menosmas
Per escorpí, fa mes de 2 anys
Les bèsties humanes son cada dia més bèsties.
Valoració:13menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys
Jo no puc veure una bandera espanyola.
Valoració:9menosmas
Per Blast, fa mes de 2 anys
Això no és imposició ni adoctrinament, que va. Es l'agiornamento de la "Formacion del espíritu nacional". Una prova més de l' involucionisme ranci i estantís al que ens volen sometre
Valoració:15menosmas
Per Fins quan ?, fa mes de 2 anys
els intolerants ataquen novament !
Valoració:11menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
Aixó és una mostra de la violència i intoleràncies que van predicant mr. Abascal i mr. Smith i tota la companyia de Vox, ja tenen els resultats ultra dreta prepotent i ferotge, si no ets com jo, no tens dret a poder viure com tu vols, s'han carregat el centre i ho faran amb els drets fonamentals, i els nazis son els altres. !Arriba Ñ !.
Salut tenguem per arribar a la República Catalana.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente