nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Detenguda una dona de 20 anys acusada d'haver agredit un sanitari al centre mèdic del Camp Redó de Palma

La Policia espanyola ha detengut una dona, de 20 anys d'edat, per presumptament, haver agredit un membre del personal sanitari al centre mèdic del Camp Redó de Palma i haver-lo amenaçat.

Els fets es varen produir sobre les 2.00 hores del dijous al centre mèdic en la barriada del Camp Redó, quan es va rebre una telefonada al 091 que alertava que una dona estava causant problemes en un centre mèdic.

Els agents de la policia es varen personar en el lloc dels fets i varen observar un vigilant de seguretat que assenyalava una dona que fugia, fent cas omís als policies, que varen aconseguir atrapar-la a uns 200 metres del lloc.

Els policies varen esbrinar que moments abans la dona s'havia presentat en el centre sol·licitant una medicació i una vegada li va ser receptada va abandonar el lloc. Al cap d'una estona, va tornar acompanyada d'un home, tots dos mantenint una actitud molt nerviosa i cridant, discutint amb el personal de seguretat i proferint insults.

La dona va incrementar el seu nerviosisme i va proferir amenaces de mort, agredint un membre del personal sanitari propinant-li una puntada en els genitals, cosa que va motivar la intervenció del vigilant de seguretat, que aconseguí que partissin.

Els agents policials varen procedir a la detenció de la dona com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat i amenaces.

La investigació continua oberta a l'espera de la valoració dels danys i de la identificació de l'home.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Què els passa, a una determinada gentola, que han posat de moda agredir al personal sanitari?
Si no ens enviàssin tanta gent de fora a destruir el nostre poble, tots estariem més tranquils i tindriem menys despeses.
De veritat que compensa, per no fer l'esforç d'aprendre Català i de que s'oblidi tot el que és propi de Mallorca, omplir les nostres illes de delinquents?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente