algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

#ViolènciaMasclista: Una dona de 26 anys, embarassada, i el seu fill, assassinats a sa Pobla

El cadàver d'una dona jove, de 26 anys d'edat, Guarda Ouchene, i el del seu fill menor d'edat, de set anys, han estat trobats aquest dilluns en un habitatge de sa Pobla. La dona assassinada estava embarassada de tres mesos.

Segons ha informat la Guàrdia Civil aquest dilluns als mitjans, sobre les 17.20 hores d'aquesta jornada s'ha rebut l'avís de la troballa del cadàver d'una dona jove i del seu fill menor d'edat.

El Consell de Mallorca, ha detallat, que els cossos localitzats corresponen a una dona de 26 anys i del seu fill menor d'edat, de set anys. Es tracta, ha assenyalat la institució insular del primer assassinat per violència masclista d'aquest any 2021 a les Balears.

La jove assassinada s'ha convertit en la víctima número 1.088 en tot l'Estat des de l'any 2003. El seu fill menor també es considera víctima de violències masclistes.

Una vegada s'ha tengut constància del succés, agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil han procedit a iniciar la investigació policial.

D'acord amb fonts pròximes a la investigació, tot apunta a que hi havien denúncies prèvies per part de la dona, el cos de la qual ha aparegut aquest dilluns sense vida a sa Pobla.

Presumpte assassí detengut

La Guàrdia Civil ha detengut el presumpte autor de l'assassinat masclista. Es tracta d'un home de 36 anys d'edat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.