cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Detingut un home a Manacor per contagiar 22 persones de la Covid-19

La Policia espanyola ha detingut a l'home per un presumpte delicte de lesions després de contagiar diversos companys de coronavirus. | E.P.

La Policia Nacional espanyola ha detingut a Manacor un home de 40 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions per, presumptament, contagiar 22 persones de la Covid-19, vuit d'elles de manera directa i altres 14 de manera indirecta, tant en el seu centre de treball com en el gimnàs on acudia, tots dos situats en aquest municipi.

Segons ha informat la Policia espanyola aquest dissabte, la recerca va començar a finals del mes de gener quan els agents van tenir coneixement de l'existència d'un brot de la Covid-19 en un conegut establiment de Manacor on, pel que sembla, un treballador s'havia contagiat i havia ocultat la seva malaltia.

Dies abans de revelar-se el brot, l'empleat va començar a presentar símptomes compatibles amb la malaltia, per la qual cosa els seus companys van començar a preocupar-se, ja que observaven que aquest no es trobava bé, però no volia marxar-se al seu domicili, tement que podria contagiar-los.

Una vegada finalitzada la seva jornada laboral, el detingut es va presentar en un centre mèdic per a realitzar-se una prova PCR, ja que no millorava, tornant al seu gimnàs i al seu lloc de treball l'endemà. Tant els companys com l'encarregat de l'establiment li van ordenar que marxés a casa seva, ja que podria estar contagiat de coronavirus, fent cas omís a les ordres dels seus caps.

Segons van manifestar als policies, el detingut va acudir amb més de 40 graus de febre. A més, durant la seva jornada laboral, es passejava pel local, tossint mentre es baixava la màscara, manifestant que «anava a contagiar a tothom del coronavirus». Una vegada finalitzada la seva jornada li van comunicar que el resultat de la prova PCR havia estat positiu, circumstància que va alarmar a la resta de treballadors.

En ser citats tots els treballadors per a la realització de la PCR, cinc d'ells van donar positiu, els qui al seu torn van contagiar a diversos dels seus familiars, trobant-se entre els contagiats tres bebès de tan sols un any. A més, en el gimnàs que freqüentava es van contagiar directament tres persones, els qui al seu torn van contagiar a diversos familiars, sumant un total 22 persones contagiades, no havent de ser cap d'elles ingressada.

Per tot això, la Policia espanyola ha detingut al treballador com a presumpte autor d'un delicte de lesions i aquest divendres ha estat posat a la disposició de l'Autoritat Judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Robert, fa mes de 2 anys

Els tribunals no consideraran demostrat que sigui el culpable directe i únic dels contagis i acabarà sols amb una multa per no dur mascareta en el lloc de feina.

Valoració:-1menosmas
Per Toni2, fa mes de 2 anys

Cercau: contagiar, obnubilar, enganyar.
Altres mots: embaucar, frau, crèdul.

Valoració:-1menosmas
Per idò sí, fa mes de 2 anys

La multa que li haurien de posar no hauria de ser de tres ceros, sino, com a mínim, de quatre, i uns mesos a la presó. Aquesta gent tan incívica no entén els càstics si no són prou grossos.

Valoració:3menosmas
Per A bon entenedor, fa mes de 2 anys

És fàcil fer se una idea, del tipus de perfil socio-cultural al que pertany aquest element.
I no dic res més.

Valoració:3menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 2 anys

@Toni2. Per favor, llegesqui la notícia abans d'opinar.

Valoració:3menosmas
Per Toni2, fa mes de 2 anys

Aquests 22 "contagiats" a quina distància resideixen?
O sigui el local i casas dels "contagiats" se marca sobre el plànol del barri i trobereu la solució.
El 23 (22+1) "afectats", que seran centenars i aquests no se hauran donat compte estaran dins una àrea determinada.
Endevinalla: l'autor ès un trasto que se veu, però no té olor, ni se sent (orella), ni ès orgànic.

Valoració:-8menosmas
Per endavant, fa mes de 2 anys

Si li caigués una bona multa, de tres zeros. Ja veuries com d'altres tant egoistes o amb el cap buit com ell s'ho pensaven dos pics.

Valoració:13menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Quina "curtor"!!!!!
Per gent com aquesta estam con estam.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente