algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

Ha mort, a Palma, el Doctor Corbella, psiquiatre i divulgador científic

Joan Corbella, el metge psiquiatre que es va fer popular per la seva tasca de divulgació científica, ha mort aquest dimecres a Palma.

Corbella es va donar a conèixer per la seva participació en diversos programes de TV3, en què comentava aspectes relacionats amb la psiquiatria i la seva aplicació a la vida quotidiana.

Nascut el 1945 a Santa Coloma de Queralt, on el seu pare feia de metge. Ell va seguir-ne les passes i també va estudiar Medicina. Quan encara estudiava, va començar a treballar amb el doctor Ramon Sarró, un fet clau per decidir-se a escollir psiquiatria com a especialitat.

Corbella va col·laborar en mitjans de diversos mitjans de comunicació.

Llibres de divulgació i una novel·la guanyadora

La seva tasca com a divulgador el va dur a escriure diversos llibres que van tenir una gran acollida per part del públic, entre els quals 'Una relació: pares i fills', 'Viure cada dia', 'El pas del temps en l'estat d'ànim', 'Tristeses i depressió', 'Por del silenci' o 'Vida quotidiana'.

En un altre àmbit, Corbella va escriure la novel·la 'D'avui per demà', amb la qual va guanyar el premi Ramon Llull l'any 1997.

L'any 2005 es va casar amb l'escriptora Maria de la Pau Janer, amb qui havia treballat presentant espais de televisió i de ràdio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep bestard, fa mes de 3 anys

Era molt agradable sentirlo parla , EPD.

Valoració:7menosmas
Per z, fa mes de 3 anys

D E P

Valoració:8menosmas
Per Pep, fa mes de 3 anys

Gran divulgador, DEP

Valoració:12menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Descansi en pau. Els meus condols als seus.

Valoració:11menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

Descansi en pau!!

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente