lluvia ligera
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.25°
10°

Continua la recerca de tres menors que s'han fugat d'un centre especial de Santa Maria

La Guàrdia Civil continua la recerca dels menors que s'han fugat. | dBalears/Arxiu

Responsables d'un centre de menors de Santa Maria concertat amb l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha denunciat davant les forces i cossos de seguretat la sortida no autoritzada de cinc menors d'edat, dels quals dos ja han tornat al centre.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, els fets es remunten a aquest divendres, quan els cinc joves van sortir del centre sense permís, la qual cosa va fer que els seus educadors, segons preveu el protocol quan es produeixen aquests casos, donessin l'avís davant la Guàrdia Civil.

Aquest centre, ha posat l'accent la institució insular, havia ja superat el període de quarantena estipulat en haver-se detectat casos de la Covid-19 entre alguns dels seus usuaris i professionals. Els tres menors que segueixen fora del centre ja havien donat negatiu en l'última PCR que se'ls havia practicat.

En aquests moments, Policia i Guàrdia Civil, amb l'ajuda dels educadors del centre, tracten de localitzar els menors en alguns punts on hi ha sospita que podrien estar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.