algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El Corte Inglés respon a una clienta catalanoparlant «Lo sentimos pero no te entendemos», ella ho denuncia a Twitter i la censuren

Els tentacles de l'empresa 'El Corte Inglés' són llargs i abasten espais molt diversos.

L'escriptora i periodista Eva Piquer i Vinent va fer una consulta en català a la web d'El Corte Inglés sobre la venda d'entrades d'un concert. La resposta va sorprendre Piquer: «Lo sentimos pero no te entendemos».

L'escriptora i periodista, molt activa a Twitter, va fer una piulada on

hi deia «He enviat un mail en català a El Corte Inglés. La resposta us sorprendrà (us juro que a mi m'ha sorprès)».

Piquer ha explicat que ha rebut un missatge de Twitter que deia que li havien bloquejat el compte i que només li tornarien si esborrava la piulada.

La història no ha acabat aquí. Segons ha explicat Piquer, Twitter li ha esborrat la piulada i grups ultres han fet campanya demanant que es denunciàs la piulada.

Després ha explicat que «Puc fer tuits perquè ja he recuperat el compte. Si renunciava a reclamar que me l'havien tancat per error, me'l desbloquejaven. No hi he volgut dedicar més temps, tot i que el meu tuit inicial no incomplia cap norma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ,,,,,,,,,, fa mes de 2 anys

Aina: I me oblidat dir-te que la que va obrir el correu deu ser una mica curteta si no sap posar el traductor o es que potser no li va donar la gana i va voler fer-se la xula.

Valoració:1menosmas
Per ,,,,,,,,,, fa mes de 2 anys

Aina: Perquè sempre hem de ser nosaltres els que afluixem? Perquè els que tenen clients en diferents punts del pais no els passa pel dellonssis atendre els seus clients en el seu idioma? perquè uns tenen el privilegi de ser atessos en la seva llengua i d´altres no? No valen el mateix els diners d´uns i altres?

Valoració:2menosmas
Per mateu, fa mes de 2 anys

@Que hi compri na Rita: a Balears parlar català està més mal vist que al País Valencià.

Valoració:1menosmas
Per Aina, fa mes de 2 anys

Idò haver anat al Tall anglès! Per favor! La que va obrir el correu a l’oficina central no te perque saber xerrar català però la que el va escriure segurament sap castellà però no li va passar per allà baix!!!

Valoració:-5menosmas
Per No tenen ni una mica de respecte, fa mes de 2 anys

Avui ha sortit per Telecinco la madona d'una pizzeria de Catalunya, estrangera ella, que se va negar a vendre una pizza a un client perque li va parlar en Català, i que com que la persona maltractada li va dir que no hi havia dret que a casa nostra ens prohibíssin parlar la nostra llengua, ella diu que té dret a exigir que no se parli en Catala al seu negoci. I ha acusat als catalans de fets que segur que no son certs.
Tot ho giren. I ara que la gent se rebela contra aquesta xuleria maleducada, se fan passar ells per les víctimes i reivindiquen el dret a maltractar i humil.liar als catalanoparlants.

Valoració:7menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

@veritas: No es tracta de que la contestin en castellà el problema és que li diuen que no l´entenen.I si has llegit la noticia veuràs que pel fet de denunciar-ho ha portat tot un seguit de despropòsits.Una vergonya.

Valoració:13menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

Si veuen que les ventes devallen a la nostra comunitat, miraran de que els seus dependents parlin en Català.
De totes maneres pareix ser que El Corte Inglés ja ha enviat una carta a la clienta demanant disculpes, informant de que tot va ser cosa de la dependenta, a la que ja se li ha obert un exprdient disciplinari.

Valoració:8menosmas
Per veritas, fa mes de 2 anys

No retir ni una paraula de lo vaig dir ahir.
El Corte Inglés té a Portugal dos centres, Porto i Lisboa. ¿Quan se dirigeix an es seus clients quin idioma empra?.
En s'escrit, diguem-ho així, s'Empresa se dirigeix a sa clienta tutejant-la sense cap motiu.
¿Això què és?. A més de tot lo que vaig dir ahir, son un mal educats.
Bon día.

Valoració:6menosmas
Per "Els paninsulars mos roban", fa mes de 2 anys

Facebook, Twitter i Youtube ès millor no emprar.
Dins aquest mercat, las llenguas menors no tenen
res a fer. També hi ha poca llibertat.Hi ha un sistema poc usat i conegut que se diu USENET, que era pràcticament l'únic de noticias i debat, fins que aparegué Facebook.
Actualment ara hi ha molta censura a Facebook, Twitter i Youtube.
Usenet ès l'únic que pot donar noticias i enllaços que han estat censurats.El anonimat està assegurat per lo que se pot comunicar tot.

Valoració:5menosmas
Per Enric, fa mes de 2 anys

Feu arribar al Corte Ingles el text de la Costitución Española, supós que deu ser la seva...
https://app.congreso.es/consti/constitucion/indice/titulos/articulos.jsp?ini=3&tipo=2

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente