cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Investiguen si un Guàdia Civil destinat a Inca, amb dos homes més, va drogar i violar una al·lota mallorquina

El Jutjat d'Instrucció número 8 de Madrid té oberta una investigació, segons que informa eldiario.es sobre un cas estremidor de violència sexual contra una al·lota mallorquina que haurien protagonitzat tres homes, dos d'ells agents de la Guàrdia Civil, a Madrid.

El sumari, al qual ha tingut accés eldiario.es, posa el focus d'atenció en la nit de l'11 al 12 de març de 2018. La denunciant, de 27 anys, es trobava en un bar de la Latina al costat del seu millor amic, en l'habitatge del qual s'allotjava, durant la seva estada a Madrid. Quan tots dos es disposaven a abandonar el local, varen aparèixer en escena els tres homes denunciats i li varen oferir a l'al·lota prendre qualque cosa.

La jove va quedar amb ells mentre el seu amic optava per anar cap a ca seva.

Segons relata la denunciant, en un instant en el qual va conversar amb un altre jove aliè a ells va perdre de vista la cervesa que bevia. Des d'aquest moment tot es va tornar confús. Imatges difuses i desordenades d'una discoteca buida, de l'interior d'un taxi, envoltada en el llit per diversos homes nuus arrencant-li les calces.
La víctima creu que li varen introduir en la beguda algun tipus de substància química –intueix que burundanga, un tipus de droga que desapareix de la sang poques hores després de la seva ingesta, anul·la la voluntat i aplaca els records– per a aprofitar-se de la seva absència de facultats. De fet, va ser al matí següent quan l'al·lota va prendre consciència de la situació en despertar en l'habitatge del seu amic amb forts dolors vaginals.

A partir d'aquí, comença un llarg procés, que explica detalladament eldiario.es, i que culmina amb la identificació dels tres presunptes autors de la violació que serien segons el testimoni de la víctima, els guàrdies civils, Javier V. i Guillermo. P., (destinats a Inca i La Corunya) i l'altre amic que anava amb ells, Óscar P.

Els tres acusats neguen haver drogat a la denunciant i afirmen que les relacions que varen mantenir amb ella varen ser consentides, tot i que la comissaria de la policia espanyola a Palma, responsable de la investigació, explica que els dos agents de la Guàrdia Civil varen intentar 'entrevistar-se' amb el policia responsable de la instrucció del cas per explicar-li la seva versió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per idò sí!, fa mes de 3 anys

i què podem esperar dels espanyols? Manadas, guàrdies d´aquests... Que no té un nom això?

Valoració:10menosmas
Per Això no és democràcia, fa mes de 3 anys

No son casos aïllats. Això és molt preocupant i demana una solució a crits, perque el que passa no és normal, ni molt manco propi d'una democràcia.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente