muy nuboso
  • Màx: 11.48°
  • Mín: 7.77°
10°

Es Pinaret no deixa reincorporar-se al treballador que denuncià "activitats neonazis" al centre

Imatge d'un vigilant d'Es Pinaret realitzant la salutació nazi a l'interior del centre. | R.S.

CCOO ha assegurat aquest dimarts que el vigilant de seguretat del centre de menors d'Es Pinaret que va denunciar a uns companys que realitzaven suposades «activitats neonazis» ha patit des de llavors, tot i que aquests van ser destinats a altres instal·lacions, «un autèntic infern fins al punt que va haver de sol·licitar la baixa temporal per motius psicològics».

Segons ha informat el sindicat en un comunicat, «l'últim dia del culebrón» va ser aquest dilluns quan la gerent del centre «en una actitud absolutament injustificada i revengista, hauria denegat a aquest treballador la reincorporació al seu lloc de treball a Es Pinaret».

CCOO ha explicat que el treballador finalitzava aquest dilluns les seves vacances, que li van ser assignades després de la baixa laboral de llarga durada per motius psicològics. Així mateix, ha assenyalat que aquest treballador no havia tingut «cap comportament reprotxable» en el seu treball ni a una mala praxi que justifiqui aquesta decisió.

Per tot això, ha advertit que si aquesta «arbitrarietat» es dugués a terme, la Federació de Construcció i Serveis adoptarà mesures i no descarten la convocatòria de mobilitzacions en els accessos al centre de menors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jauset, fa mes de 9 anys

Aquests encaputxats són herois des PP, es TIL, i des fatxum en general.
Quin panorama més fastigós i TILibán !

Valoració:12menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Aquets SI ven bé per a la Conselleria d'educació.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente