nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Presó sense fiança per al detingut pels atracaments

Bernardo P. M., de 48 anys, cometé robatoris a entitats bancàries i cases en diferents punts de Mallorca

45658
La sucursal de Banca March de Consell que patí l'atracament aquesta setmana. | Antoni Pol - A. Pol.

La titular de Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 d'Inca, en funcions de guàrdia, ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per al detingut per diversos robatoris en entitats bancàries i cases aquestes últimes dates en diferents llocs de Mallorca. Així, la jutgessa imputa a Bernardo P.M., de 48 anys dos presumptes delictes de robatori amb intimidació a sengles bancs, comesos els passats dies 4 i 5 d'octubre a les localitats de Consell i Es Figueral, respectivament, i un delicte continuat de robatori amb intimidació en cases habitades.

Concretament, aquesta persona va ser detinguda per la Guàrdia Civil a Lloseta el passat dimecres, 6 d'octubre, i l'arrest es va basar en les proves i fotogrames obtinguts de les cambres de seguretat, així com en les indagacions realitzades per diverses patrulles de la Benemérita en diverses localitats de l'illa i la col·laboració ciutadana, per determinar que les característiques del detingut es corresponien amb les de l'atracador. En el moment de l'arrest, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil va trobar en poder del detingut una pistola del calibre 4,5 utilitzada en els assalts, així com una gorra, unes ulleres de sol i peces de vestir també usades en els atracaments.

A més, es van aclarir i se li van imputar al detingut 17 robatoris amb força efectuats en immobles de les localitats de Marratxí, Inca i Alcúdia, comesos en dates anteriors, i en els quals es van sostreure joies, diverses maquinàries, eines i altres tipus d'estris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.