algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

Delinqüents armats atraquen dos bancs a Palma i a Consell

En el primer assalt, que tingué lloc al carrer d'Eusebi Estada, el lladre va aconseguir un botí de 1.000 euros i, en el segon, només d'uns 350 euros

45968
Un cotxe de la policia aparcat al costat de la sucursal que ha patit l'atracament. | ALEX SEPULVEDA

Uns atracadors armats asaltaren ahir gairebé al mateix temps una sucursal de la Banca March a Palma i una altra a Consell. En el primer robatori, el botí fou d'uns 1.000 euros i en el segon de 350 euros.
Cap a la una de l'horabaixa, un home que es tapava la cara amb un passamuntanyes i un casc arribà al carrer d'Eusebi Estada de Palma amb un ciclomotor de color groc. A continuació, en baixà i entrà al banc amb el rostre cobert. "Donau-me tots els doblers, és un atracament, cridà als empleats i als clients, alhora que mostrava un gran ganivet. La caixa forta era tancada, però li entregaren monedes i bitllets d'una calaixera, devers 1.000 euros en total. El delinqüent, que parlava en castellà, els amenaçà que volia "més doblers", però finalment fugí amb aquesta quantitat. Sortí al carrer, pujà al ciclomotor i partí cap al polígon de Son Castelló.
El Grup d'Atracaments del Cos Nacional de Policia es va fer càrrec de la investigació i l'112 rebé diverses telefonades de residents d'Eusebi Estada que alertaven d'allò succeït a l'oficina bancària.
Mitja hora després, si fa no fa, un individu entrà a la Banca March de Consell armat amb una pistola i n'amenaçà el director i un empleat. Quan li lliuraren devers 350 euros, arrancà a córrer. Els responsables del banc avisaren la Guàrdia Civil i la Policia Judicial va assumir la investigació. Els agents cercaren empremtes del sospitós a l'interior de la sucursal i també s'endugueren les cintes de seguretat per analitzar-les, a fi d'extreure'n informació sobre el malfactor.
En principi, les forces de seguretat no relacionen els dos atracaments de bancs i no creuen que els lladres hagin sincronitzat ambdós cops. En qualsevol cas, els investigadors han cridat l'atenció sobre l'augment d'assalts de surcals bancàries de Mallorca. En aquest sentit, tot fa pensar que la crisi ha començat a provocar un augment de la delinqüència, encara que arribar a determinar-ne les causes exactes és complicat.•

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Can vega, fa mes de 13 anys
Normal que tenguin tancat a Ternelles, no tenen segurs ni els bancs... van fer la fortuna amb el contraban, i segueixen fent fortuna amb aquests doblers.
Valoració:-3menosmas
Per Aquest sistema no rutlla, fa mes de 13 anys
La crisi capitalista augmenta els robatoris i la inseguretat de les persones.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente