algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un jove búlgar afirma haver trobat mort al cantant de Boyzone

Segons la seva versió, passà la nit amb Gately i el seu marit, poc abans que aquest morís

El jove búlgar Georgi Dochev, qui va ser el passat cap de setmana a casa del cantant de Boyzone Stephen Gately a Mallorca, afirma haver trobat al músic mort a la sala de l'apartament i haver cridat a una ambulància.

Vaig "ser jo el que va trobar el seu cos. Vaig ser jo el que va trobar a Stephen pàl·lid i fred", ha assenyalat Dochev al diari "The Sun".

Segons el diari britànic, Dochev, de 25 anys, ha acompanyat Gately i el marit d'aquest, Andy Cowles, a l'apartament de la parella a Mallorca després de conèixer-los en un club gai de l'illa.

"Estic afectat. Vaig sortir del dormitori i vaig trobar Stephen mort. Vaig despertar el marit. Va ser horrible, estic commocionat i em sent malalt per això. No he dormit", va dir a "The Sun" el jove búlgar, que pel que sembla va passar la nit de la tragèdia al llit amb Andy Cowles, la parella civil de Stephen Gately des de 2006.

"Jo vaig estar amb el marit (de Gately)", va dir Dochev, i va agregar: "Estava molt afectat com per trucar a l'ambulància. Sostenia Stephen, així que jo els vaig cridar." "He parlat amb la Policia però no puc parlar d'altres coses".

Segons "The Sun", Dochev va conèixer la parella divendres passat a la nit i tots tres van ser vistos en el club gai "Black Cat" a Palma abans que prenguessin un taxi per anar a l'apartament de Stephen Gately a Port Andratx.

La premsa britànica va informar el dilluns que el cantant podria haver-se ofegat al seu propi vòmit després de passar més de vuit hores de festa i alcohol ininterrompudes.

La premsa sensacionalista britànica ha indicat que Gately va morir "de genolls, amb el cap recolzat en un sofà," després d'asfixiar-se amb el seu propi vòmit després de passar la nit en un club gai.

Segons el delegat del Govern a Balears, Ramon Socías, Gately no va morir per causes violentes, encara que el vertader motiu se sabrà quan avui se li practiqui l'autòpsia.

Boyzone va tenir un gran impacte en la dècada dels noranta, amb uns vint milions de discs venuts a tot el món.

Després de Boyzone, Gately va continuar la seva carrera en solitari, va entrar en les llistes de discs més venuts del Regne Unit i va participar en alguns de musicals a la capital britànica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.