muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La fiscalia demana 47 anys de presó a un home per abusar de tres menors

L'acusat vivia amb les nines i la seva parella a Llucmajor, i segons declaren aquestes l'assetjament es prolongà durant més d'un any i hi hagué violència reiterada

La Fiscalia de Balears ha demanat avui 47 anys de presó per a un home de 61 anys que suposadament va abusar sexualment de tres menors, una filla de la dona amb qui mantenia una relació sentimental, que al seu torn és àvia de les altres dues presumptes víctimes.

El judici ha quedat avui vist per a sentència després de les declaracions de totes les parts en la vista celebrada a la Secció Primera de l'Audiència de Palma.

L'acusat, Enrique B.B., era la parella sentimental d'Angustias M.P., mare de dues nines, unes de les quals va ser víctima dels abusos.

La dona té una altra filla gran, que amb la seva parella i les seves dues filles vivien amb Angustias M.P. i l'acusat en un habitatge de Llucmajor.

Pel que sembla, els fets delictius van començar el juliol de 2007 i es van repetir fins al 9 de març de 2008, quan Angustias M.P. va sorprendre Enrique B.B abusant de les nines -la seva filla i les seves dues nétes- en una casa annexa al domicili principal de Llucmajor.

L'acusat amenaçava les menors perquè no explicassin a la seva mare el que succeïa i, fins i tot, va arribar a dir-lis que si en parlaven aquesta es moriria, ja que en aquell temps prenia fàrmacs per símptomes d'ansietat.

Les menors han ratificat a porta tancadala declaració i han demostrat que hi va "haver violència" a les accions, segons ha assegurat la fiscal, ja que va forçar les al·lotes agafant-les del cabell perquè accedissin a les seves peticions.

L'acusat ha afirmat en les seves declaracions que sí que hi va haver "tocaments" encara que ha matisat que sempre van ser "consentits", i ha postil·lat que les al·lotes "l'obligaven". Així mateix, ha negat que les hagués tocat en algun moment i ha dit que eren sempre elles les que el tocaven a ell.

La defensa, que al principi demanava l'absolució total, ha reconegut que hi va haver "tocaments", incorrent en un delicte d'abús sexual, per la qual cosa sol·licita una pena de sis anys de presó, dos per cada un dels delictes comesos amb les tres nines.

La Fiscalia, per la seva part, acusa l'agressor de tres delictes d'agressió sexual i d'uns altres tres de corrupció de menors, pels quals demana un total de 47 anys de presó, així com a indemnitzar cada una de les al·lotes amb 6.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quins abusos., fa mes de 14 anys
I els polítics que abusen dels ciutadans, aquests lliures com un ocellet i a gaudir del que han robat!
Valoració:9menosmas
Per capital punishment, fa mes de 14 anys
Democràcia és que el poble té el poder, el poble té dret a decidir, no?
Per què no es fa un referendum per reimplantar la PENA CAPITAL?
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente