cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Tres mesos de presó i inhabilitació especial per a l'exgerent de l'Hospital de Manacor

El jutjat Penal número 1 de Palma ha condemnat a l'exdirector gerent de la Fundació Hospital de Manacor, Carlos Ricci, i a l'exresponsable de manteniment de l'esmentat hospital, Antonio Perelló, a tres mesos de presó i inhabilitació especial per a l'exercici de les seves professions durant aquest període de temps, per considerar-los responsables d'un delicte contra els treballadors.

Així mateix, el tribunal condemna a Ricci, actual gerent de l'hospital Son Llàtzer i també exgerent de Son Dureta, a una multa de tres mesos a raó d'una quota diària de 30 euros, i de 20 euros per a Perelló, amb responsabilitat penal subsidiària d'un dia de privació de llibertat per cada dues quotes impagades.

La sentència no és ferma i contra ella es pot imposar un recurs d'apel·lació per part de l'Audiència Provincial de Palma que haurà de ser presentat en un termini de deu dies.

Els fets es remunten a l'any 1998 quan en l'Hospital de Manacor es va produir una fuga d'òxid d'etilè a la cambra d'esterilització del centre. Com a conseqüència d'aquest accident Inspecció de Treball va tancar la sala el febrer de l'any 2000. El passat 11 de febrer de 2009 Ricci va declarar davant la justícia per aquest cas. El sindicat UGT es va personar com a acusació particular i el seu advocat, Eduardo Valdivia, va demanar any de presó i una multa de deu mesos i inhabilitació.

 

 

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Worker, fa mes de 15 anys
Aquest senyor va arribar al càrrec des de la política. I en la política va ser un trànsfuga. Qui el col·locà comparteix responsabilitats en les actuacions delictives contra els treballadors.
Valoració:4menosmas
Per Treballador, fa mes de 15 anys
Hem d'esperar qualquna altra sentència més pel senyor Ricci o el conseller i el gerent d'Ibsalut actuaran conseqüentment amb aquests fets ja provats?
Està demostrat que aquest senyor no és la persona més indicada per dirigir l'Hospital Son Llàtzer.
En qualsevol cas, en menys de tres mesos se podran veure les conseqüencies de la seva gestió que els treballadors de l'Hospital patim diariament.
Valoració:2menosmas
Per jajaja, fa mes de 15 anys
Del PP tmb no??

jajajajaja
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente