algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Nova brega a una discoteca de Cala Major

Una cinquantena de persones es van veure involucrades en la disputa, que acabà amb diversos ferits i un menor d'edat detingut. L'origen: motius de tipus sentimental

Un grup d’aproximadament 50 persones es va veure involucrat, ahir de matinada, en una multitudinària baralla que va tenir lloc a Cala Major. Pel que sembla, i segons les primeres hipòtesis, els motius pels quals es va iniciar la discussió foren d’índole sentimental i s’hi veié implicat un ampli grup de joves, majoritàriament de nacionalitat colombiana. La brutal agressió es produí en les proximitats d’una discoteca, situada en el carrer de Gavina. Ràpidament es desplaçaren fins al lloc de la brega una vintena d’agents de la Policia Local de Palma pertanyents a les unitats de GAP, UII i Nocturna.

Resulta que 24 hores abans a la mateixa zona s’havia protagonitzat una altra multitudinària baralla en què havien participat uns 70 ciutadans d’origen búlgar. La Policia té obert un procés de tancament de l’establiment per falta de llicència d’activitats. Com a conseqüència de les bregues tumultuoses diversos joves hagueren de ser atesos pels servei mèdics i un menor fou detingut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere, fa mes de 15 anys
Visca la interculturalitat.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente