algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Detenen un home per tenir relacions sexuals amb menors

També fou detinguda una al·lota de 17 anys que suposadament li cercava les joves i que quedà en llibertat amb càrrecs després de prestar declaració

La Policia Nacional detingué aquest dijous a Palma un home de 58 anys que suposadament pagava al·lotes menors d’edat a canvi de tenir relacions sexuals amb elles. El dia anterior fou detinguda una jove de 17 anys que presumptivament feia d’intemediària amb les menors. Segons sembla, el sospitós conegué la menor detinguda i li oferí doblers si mantenien relacions sexuals. Després li oferí diners per contactar amb altres menors d’edat.

Llavors, l’al·lota entrà en contacte amb altres joves del seu entorn a les quals plantejava la possibilitat de tenir sexe amb l’ara detingut a canvi de doblers. Les menrors que acceptaven anaven amb ell a un pis dels afores de Palma i allí tenien relacions sexuals. Segons informà la Policia, l’arrestat pagava entre 150 i 200 euros a les joves. I la suposada intermediària cobrava entre 100 i 150 euros per cada al·lota que aconseguia.

Aquesta jove cridava l’atenció perquè, encara que no treballava, manejava molts de doblers, duia sempre bona roba, anava a la perruqueria o es feia la manicura. La Policia Nacional s’assabentà del cas per dues vies; d’una banda els mateixos veïns de la zona on es produïen les cites sexuals s’havien estranyat de la situació. A més, la Policia Local de Palma informà que havia sentit que una menor oferia doblers a d’altres, també menors, per mantenir relacions sexuals amb un adult.

El detingut passà a disposició judicial ahir horabaixa. Ja tenia antecedents per fets similars que tingueren lloc el 2004 i el 2007, tot i que la jove detinguda ha quedat en llibertat amb càrrecs després d’haver prestat declaració. El agents que realitzaren la detenció, membres de la Unitat Adscrita a la Fiscalia de Menors han comptabilitzat almenys 10 víctimes dels abusos. Totes elles tenen entre 14 i 17 anys i són de nacionalitat estrangera. No es descarta que hi hagi més víctimes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.