algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín:

Convoquen una concentració contra una conferència del sionista Francisco Gil-White a Palma

225781

Ciutadans per Palestina ha convocat «amb caràcter urgent» una concentració aquest dimecres a la plaça de Cort per a mostrar el seu rebuig a una conferència que celebra la biblioteca de l'Ajuntament de Palma a càrrec de Francisco Gil-White.

Segons ha criticat Ciutadans per Palestina aquest dimarts en un missatge a la xarxa social X, l'Ajuntament «patrocina un acte a la biblioteca municipal amb el sionista Francisco Gil White, un islamòfob que justifica el genocidi d'Israel contra el poble Palestí».

Per això, l'organització ha convocat una concentració aquest dimecres a les 19.00 hores, moment en què comença la conferència 'El gran secreto de Occidente. Semitismo versus Antisemitismo' a càrrec de l'antropòleg sionista Gil-White, per a mostrar el seu «màxim rebuig al feixisme sionista».

Igualment, han assenyalat que les biblioteques «no són un espai per a discursos d'odi», sinó que són llocs de «creixement» i no «una tribuna per a feixistes que donen suport al genocidi». «No es pot permetre que el sionista Francisco Gil-White emeti el seu missatge d'odi des d'una biblioteca municipal de Mallorca», han denunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Del costat de la veritat i de la justícia, fa devers d'un mes
Més crims contra la Humanitat cometen els terroristes de Hamàs. Tant per la massacre d'israrlians del dia set d'octubre passat, com per utilitzar a les dones i als infants palestins com escuts, per llavors poder mostrar- los al món els seus cadàvers i donar la culpa a l'exèrcit israelià.

Valoració:-1menosmas
Per Lila, fa devers d'un mes
Israel, EEUU i els que anam darrera estan cometent crims contra la humanitat a dia d'avui, ara mateix mentre escric això, matant a milers de inocents i deixant-los sense res, rebutjarem a gent que ho vulgui defensar!
Valoració:2menosmas
Per Ll.Lorenzo, fa devers d'un mes
@pastar Gracias por su comentario pero lo bueno y triste a la vez es que el supuesto poema de Brecht es de rabiosa actualidad. Un Estado judío, un Estado cátaro, un Estado vasco, un Estado occitano y un Estado catalán sin príncipes extranjeros ya. Estados musulmanes, cristianos, comunistas, laicos…. Haylos por doquier. Los palestinos pueden vivir tranquilamente en Siria, Emiratos Árabes Unidos o Irán. No les falta petrodólares. Sin embargo si el judío se cree equivocadamente superior, el musulmán se cree el único con derecho a vivir y en una sociedad sumisa a su escala de valores. Esa sumisión o paz sumisa da nombre a la religión. Lo que aquí defendemos son pactos mediante la Alianza. Desde los esposos o esposas hasta la relación entre naciones: Alianza. Obviamente aquellos sometidos y que quieren someter no aceptarán nunca una alianza o pacto duradero con el pueblo judío. Su único objetivo es imponerse. Larga vida a los modelos de Alianza.
Valoració:3menosmas
Per pastar, fa devers d'un mes
Lorenzo.-
Esto ya es más viejo que es pastar.
Trae cosas nuevas, porfa.
Valoració:-7menosmas
Per No vos deixeu utilitzar per l'enemic, fa devers d'un mes
Destapem la ferida sense por, per poder guarir- la bé i que no s'infecti més.
Actualment, el nazisme i el feixisme més terrible, du mocador beduí, creu que matar a persones els durà al Cel i a la santedat i que, ben igual que Hitler i els seus còmplices, ells han de conquerir tot el món i exterminar als altres pobles perque el món a d'arribar a ser només seu.
I per assolir aquest objectiu i no trobar obstacles, no dubten en enganar, subornar o coaccionar als que els haurien de barrar el pas, donant la imatge de víctimes, mentres estan ocupant organismes internacionals i van aniquilant a pobles, persones i cultures.
Perque no és just Israel, que està en perill: Erdogan, a Turquia, també està fent una neteja ètnica al Kurdistan Turc mentres que a la ONU, amb els seus discursos, s'erigeix com paladí dels Drets Humàns.
I així un llatg etcètera de pobles que estan en flames per mor d'aquesta ideologia tan terrible.
Dubteu, cerqueu, llegiu, escolteu a tothom, penseu, compareu, raoneu i sobre tot, no vos fieu de ningú, però encara molt menys dels que van de víctimes però ataquen per la esquena.

Valoració:5menosmas
Per Ll.F.Lorenzo, fa devers d'un mes
Quan els nazis van venir a buscar els comunistes,
vaig guardar silenci,
perquè jo no era comunista,

Quan van empresonar els socialdemòcrates,
vaig guardar silenci,
perquè jo no era socialdemòcrata,

Quan van venir a buscar els sindicalistes,
no vaig protestar,
perquè jo no era sindicalista,

Quan van venir a buscar els jueus,
no vaig protestar,
perquè jo no era jueu,

Quan van venir a buscar-me,
no hi havia ningú més que poguera protestar.
Valoració:9menosmas
Per M.P., fa devers d'un mes
Els que només volen fer renou ells, que protesten per una simple conferència a una biblioteca, no son demòcrates.
I si no volen parlar més que ells, és perque han enganat a molta gent i ténen por de que els destapin les seves mentides.
Jo sé de bastanta gent que era pro-Palestina, però ho era només perque se feien llàstima i se creien que els jueus eren uns depravats que continuament els ataca en a ells. Però informant- se de la Història tal i com és i no com la conten aquests jihadistes, ja li han vist les orelles al llop i han vist que conten una història molt diferent a la realitat. I que els feixistes majors i els genocides son els ploradors de "Del Riu fins a la mar", no els israelians que l'única que fan és defensar als seus ciutadans.Valoració:-4menosmas
Per ergo, fa devers d'un mes
Si fuesen inteligentes, además de tolerantes, sabrían que el mejor desprecio es no hacer aprecio.
Como lo de este señor no me va ni me viene, y además no me interesa, no iré.
Pero mi poca inteligencia me dice que haga lo que quiera.
Y si pasado mañana, en el mismo salón, larga otro que dice lo contrario, tampoco voy. Y que haga lo que quiera.
La tolerancia hacia el que no piensa igual, es fruto del sentido común. El menos común e los sentidos..
Valoració:0menosmas
Per Josep ST, fa devers d'un mes
Ja hi tornam a ser ! Branca als jueus ! D'això en podem donar lliçons
Valoració:5menosmas
Per Tonip, fa devers d'un mes
Els nazis intentant fer el boicot a una conferencia i despres...cremar els llibres de la biblioteca?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente