lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
21°

Convoquen una concentració contra una conferència del sionista Francisco Gil-White a Palma

225781

Ciutadans per Palestina ha convocat «amb caràcter urgent» una concentració aquest dimecres a la plaça de Cort per a mostrar el seu rebuig a una conferència que celebra la biblioteca de l'Ajuntament de Palma a càrrec de Francisco Gil-White.

Segons ha criticat Ciutadans per Palestina aquest dimarts en un missatge a la xarxa social X, l'Ajuntament «patrocina un acte a la biblioteca municipal amb el sionista Francisco Gil White, un islamòfob que justifica el genocidi d'Israel contra el poble Palestí».

Per això, l'organització ha convocat una concentració aquest dimecres a les 19.00 hores, moment en què comença la conferència 'El gran secreto de Occidente. Semitismo versus Antisemitismo' a càrrec de l'antropòleg sionista Gil-White, per a mostrar el seu «màxim rebuig al feixisme sionista».

Igualment, han assenyalat que les biblioteques «no són un espai per a discursos d'odi», sinó que són llocs de «creixement» i no «una tribuna per a feixistes que donen suport al genocidi». «No es pot permetre que el sionista Francisco Gil-White emeti el seu missatge d'odi des d'una biblioteca municipal de Mallorca», han denunciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Del costat de la veritat i de la justícia, fa 4 mesos
Més crims contra la Humanitat cometen els terroristes de Hamàs. Tant per la massacre d'israrlians del dia set d'octubre passat, com per utilitzar a les dones i als infants palestins com escuts, per llavors poder mostrar- los al món els seus cadàvers i donar la culpa a l'exèrcit israelià.

Valoració:-1menosmas
Per Lila, fa 4 mesos
Israel, EEUU i els que anam darrera estan cometent crims contra la humanitat a dia d'avui, ara mateix mentre escric això, matant a milers de inocents i deixant-los sense res, rebutjarem a gent que ho vulgui defensar!
Valoració:2menosmas
Per Ll.Lorenzo, fa 4 mesos
@pastar Gracias por su comentario pero lo bueno y triste a la vez es que el supuesto poema de Brecht es de rabiosa actualidad. Un Estado judío, un Estado cátaro, un Estado vasco, un Estado occitano y un Estado catalán sin príncipes extranjeros ya. Estados musulmanes, cristianos, comunistas, laicos…. Haylos por doquier. Los palestinos pueden vivir tranquilamente en Siria, Emiratos Árabes Unidos o Irán. No les falta petrodólares. Sin embargo si el judío se cree equivocadamente superior, el musulmán se cree el único con derecho a vivir y en una sociedad sumisa a su escala de valores. Esa sumisión o paz sumisa da nombre a la religión. Lo que aquí defendemos son pactos mediante la Alianza. Desde los esposos o esposas hasta la relación entre naciones: Alianza. Obviamente aquellos sometidos y que quieren someter no aceptarán nunca una alianza o pacto duradero con el pueblo judío. Su único objetivo es imponerse. Larga vida a los modelos de Alianza.
Valoració:3menosmas
Per pastar, fa 4 mesos
Lorenzo.-
Esto ya es más viejo que es pastar.
Trae cosas nuevas, porfa.
Valoració:-7menosmas
Per No vos deixeu utilitzar per l'enemic, fa 4 mesos
Destapem la ferida sense por, per poder guarir- la bé i que no s'infecti més.
Actualment, el nazisme i el feixisme més terrible, du mocador beduí, creu que matar a persones els durà al Cel i a la santedat i que, ben igual que Hitler i els seus còmplices, ells han de conquerir tot el món i exterminar als altres pobles perque el món a d'arribar a ser només seu.
I per assolir aquest objectiu i no trobar obstacles, no dubten en enganar, subornar o coaccionar als que els haurien de barrar el pas, donant la imatge de víctimes, mentres estan ocupant organismes internacionals i van aniquilant a pobles, persones i cultures.
Perque no és just Israel, que està en perill: Erdogan, a Turquia, també està fent una neteja ètnica al Kurdistan Turc mentres que a la ONU, amb els seus discursos, s'erigeix com paladí dels Drets Humàns.
I així un llatg etcètera de pobles que estan en flames per mor d'aquesta ideologia tan terrible.
Dubteu, cerqueu, llegiu, escolteu a tothom, penseu, compareu, raoneu i sobre tot, no vos fieu de ningú, però encara molt menys dels que van de víctimes però ataquen per la esquena.

Valoració:5menosmas
Per Ll.F.Lorenzo, fa 4 mesos
Quan els nazis van venir a buscar els comunistes,
vaig guardar silenci,
perquè jo no era comunista,

Quan van empresonar els socialdemòcrates,
vaig guardar silenci,
perquè jo no era socialdemòcrata,

Quan van venir a buscar els sindicalistes,
no vaig protestar,
perquè jo no era sindicalista,

Quan van venir a buscar els jueus,
no vaig protestar,
perquè jo no era jueu,

Quan van venir a buscar-me,
no hi havia ningú més que poguera protestar.
Valoració:9menosmas
Per M.P., fa 4 mesos
Els que només volen fer renou ells, que protesten per una simple conferència a una biblioteca, no son demòcrates.
I si no volen parlar més que ells, és perque han enganat a molta gent i ténen por de que els destapin les seves mentides.
Jo sé de bastanta gent que era pro-Palestina, però ho era només perque se feien llàstima i se creien que els jueus eren uns depravats que continuament els ataca en a ells. Però informant- se de la Història tal i com és i no com la conten aquests jihadistes, ja li han vist les orelles al llop i han vist que conten una història molt diferent a la realitat. I que els feixistes majors i els genocides son els ploradors de "Del Riu fins a la mar", no els israelians que l'única que fan és defensar als seus ciutadans.



Valoració:-4menosmas
Per ergo, fa 4 mesos
Si fuesen inteligentes, además de tolerantes, sabrían que el mejor desprecio es no hacer aprecio.
Como lo de este señor no me va ni me viene, y además no me interesa, no iré.
Pero mi poca inteligencia me dice que haga lo que quiera.
Y si pasado mañana, en el mismo salón, larga otro que dice lo contrario, tampoco voy. Y que haga lo que quiera.
La tolerancia hacia el que no piensa igual, es fruto del sentido común. El menos común e los sentidos..
Valoració:0menosmas
Per Josep ST, fa 4 mesos
Ja hi tornam a ser ! Branca als jueus ! D'això en podem donar lliçons
Valoració:5menosmas
Per Tonip, fa 4 mesos
Els nazis intentant fer el boicot a una conferencia i despres...cremar els llibres de la biblioteca?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente