cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS per Palma denuncia la creació de tres càrrecs polítics més a Cort: «l’Ajuntament sembla una agència de col·locació del PP»

225491

MÉS per Palma ha denunciat aquest dilluns que en els darrers dies s’han produït canvis dins l’organigrama municipal i que el Partit Popular ho ha aprofitat per incrementar en 3 el nombre de càrrecs polítics de l’equip de l’Ajuntament.

«El PP, quan està a l’oposició, critica els càrrecs polítics. Però quan governa en crea més», ha criticat Truyol. «En sols mig any, s’han canviat càrrecs i organigrames diverses vegades. Una mostra més de la improvisació constant dels populars. El canvi d’organigrama és un augment de càrrecs encobert», assenyala la regidora de MÉS.

«A dia d’avui desconeixem els projectes de millora de la Ciutat del PP. El que sí sabem és que han renunciat a varis projectes amb finançament», ha explicat la regidora.

Tot i això, en paral·lel, durant els darrers mesos el PP no ha aturat de nomenar i crear nous càrrecs. A dia d’avui, l’Ajuntament comença a semblar una agència de col·locació del PP», ha ironitzat Truyol.

El passat mes de novembre, l’organigrama municipal comptava amb 53 càrrecs polítics. A gener del 2024 és de 56. Han creat dos càrrecs polítics nous i una assessoria de xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Perjudicial, fa 6 mesos
Truyol ha de dimitir, ja no té ni una mica d'imaginació. Tots els partits col·loquen càrrecs de confiança i assessors tot d'una que comencen a governar. A més a més, Truyol ha perdut credibilitat i és un pes mort per al projecte de Més.
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 6 mesos
Y lo dice la Truyol.
Tócate los bemoles.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente