cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El PI diu que «És una vergonya que l'Ajuntament hagi decidit que Sant Sebastià no sigui festiu»

El PI ha considerat aquest dimecres «inacceptable» que el 20 de gener, Sant Sebastià, dia del patró de Palma, no sigui festiu a la ciutat.

Per a El PI, la decisió de l'Ajuntament de no declarar festiu Sant Sebastià és un «menyspreu» al patró de la ciutat. «És una vergonya que l'Ajuntament hagi decidit que el dia del nostre patró no sigui un dia assenyalat per als ciutadans per considerar-lo festiu, i cort d'arrel les tradicions de Palma», ha protestat la formació en un comunicat.

El PI no entén «com el patró d'una ciutat no sigui considerat com a festiu perquè cau en dissabte». «Això demostra que els membres de l'equip de govern de Palma només treballen de dilluns a divendres. Creuen que tothom és com ells i tenen horari d'oficina?», han demanat.

Per això, El PI ha censurat que la postura de Cort demostra «una mentalitat totalment allunyada de la realitat» i que constitueix «un error molt greu». «Si ens lleven les nostres tradicions, ens lleven la nostra identitat», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Som i serem, fa 7 mesos
Es tracta de destruir la nostra cultura, el nostre poble: Sant Sebastià, Segona Festa de Nadal, la Festa de l'Estendard, etc.
Valoració:3menosmas
Per Xisca, fa 7 mesos
Que Sant Sebastià s'encarregui de tots ells!! La gent sortirà a celebrar.ho. No ens fa falta l'ajuntament.
Valoració:2menosmas
Per Ja ho val!, fa 7 mesos
I que no ténen raó, els de El Pi?
Jo no sé de cap poble ni ciutat, grossa o petita d'Europa ni de gran part d'Amèrica, que no faci festa el dia del seu patró o patrona, siguin aquests personatges religiosos o civils
I és que aquesta gent que comanda ara, demostren que han entrat a governar Palma per tenir poder, o pels doblers, però que no estimen gens ni mica a Ciutat.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente