algo de nubes
  • Màx: 31°
  • Mín: 24°
31°

Es farà un carril bici en el Camí dels Reis entre la rotonda del polígon de Can Valero i la rotonda del Secar de la Real

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres la posada en marxa de les obres per a habilitar un carril bici en el Camí dels Reis entre el tram situat entre la rotonda del polígon de Can Valero i la rotonda del Secar de la Real.

Es tracta d'una nova fase que s'uneix a les vies específiques per a vehicles de mobilitat personal que s'estan o s'han realitzat en el mateix carrer.

El traçat d'aquest carril bici, que tendrà una longitud de 300 metres, s'unirà al ja executat en a la vorera de l'estadi de Son Moix, actuació amb la qual es varen traslladar 650 metres de carril bici de la vorera a la calçada, i a les obres que s'estan realitzant en la zona dels col·legis, entre la rotonda de Son Rapinya i la del Coll de sa Creu, en el Camí de Gènova, amb una longitud de 1,5 quilòmetres, amb l'objectiu de descongestionar l'àrea.

El projecte per a aquest tram concret, que té un pressupost de 314.511 euros, està promogut per l'àrea de Mobilitat que, a través de l'acord de la Junta de Govern, trasllada la partida corresponent al departament d'Infrestructures, que encarregarà i controlarà els treballs.

L'actuació serà realitzada per l'empresa Melchor Mascaró, que és l'adjudicatària fins a aquest any de les obres i serveis de conservació, reparació i de paviments i infraestructures dels vials.

També s'ha aprovat la pròrroga del contracte de subministrament de vestuari de treball per al departament d'Infraestructures i Accessibilitat amb l'empresa Busquets Uniformidad, per un import de 60.774 euros.

Finalment, la Junta de Govern ha aprovat una modificació puntual del Pla General per a traslladar una edificabilitat assignada a una parcel·la propietat de l'empresa Promotora Reina 1957, a una altra propietat de la mateixa empresa i en la mateixa zona.

L'edificabilitat traslladada d'una parcel·la a una altra és de 463 metres quadrat i va ser sol·licitada per l'empresa ja que no es podia materialitzar per un error en l'ordenació, que no va tenir en compte els límits de l'edificació existent propietat de l'IBAVI en la parcel·la confrontant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.