cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Amarra al port de Palma un creuer de superluxe que pesa 67.800 tones

S'estima que al llarg del mes d'agost amarraran fins a 56 creuers al port de Palma. Un d'ells és el creuer de superluxe 'Vista', propietat d'Oceania Cruises, que ha arribat a Ciutat aquest dimecres.

Com ha avançat el mitjà Última Hora, el creuer en qüestió està fent una temporada inaugural i ja ha passat per ciutats com Mònaco, Malta i Marsella.

Les seves 67.800 tones de pes i els seus 242 metres d'eslora alberguen suites i terrasses privades, balneari i altres instal·lacions de luxe. Va dirigit a un públic 'exclusiu', perquè una setmana d'hostalatge no baixa dels 2.000 euros.

Impacte mediambiental

El passat mes de juliol, la ciutat d'Amsterdam va prohibir els creuers amb l'objectiu de reduir l'afluència de turistes i la contaminació dels grans vaixells a la ciutat. Un estudi realitzat per l'institut de recerca CE Delft va descobrir que un creuer emet tanta contaminació al port d'Amsterdam un dia com 31.000 camions a l'autopista de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A. Cirer, fa 12 mesos
Hauríem d'anar a Europa per exposar el perjudici que ens suposa el negoci dels creuers. El mal que fan al medi ambient és nefast. Necessitam que ens declarin zona de risc.
Ho hauríem de plantejar conjuntament amb la resta de ports mediterranis. Algú em pot informar si hi ha alguna iniciativa en aquest sentit?

Valoració:0menosmas
Per Fracàs, fa 12 mesos
El Pacte dels Progres ha deixat la feina feta als peperos voxistes.
Valoració:2menosmas
Per Arquímedes, fa 12 mesos
Entre els iots de luxe i creuers, buidaran el Mediterrani.
Valoració:3menosmas
Per Pere Joan Tous, fa 12 mesos
Tinc setanta anys i ja no m´en queden ja massa per aguantar estoicament el desgavell ecològic del tot plegat, però penso en els meus nets i llavors entenc el que ens volen dir Futuro Vegetal i XRebellion amb les seves accions. El turisme de luxe tàmpoc és la solució.
Valoració:7menosmas
Per Catalinero, fa 12 mesos
Benvingut
Valoració:-5menosmas
Per Pobleret, fa 12 mesos
Un creuer mitjà deixa anar tant de Co2 com 25.000 cotxes. O segui...
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente