nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Cau la plataforma de validació dels vals descompte de PalmaActiva en el primer dia de repartiment

04/10/2022 Cartel de la campaña de vales descuento de PalmaActiva. ECONOMIA ESPAÑA EUROPA ISLAS BALEARES AYUNTAMIENTO DE PALMA | AYUNTAMIENTO DE PALMA

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dilluns que la nova plataforma de validació dels vals de PalmaActiva està inoperativa temporalment a causa de «l'elevat nombre de sol·licituds registrades».

Són 406 els establiments que s'han adherit a la campanya de vals descompte, que ha comptat amb una inversió d'un milió d'euros per part de Cort i ha posat en circulació prop de 100.000 vals.

Per al repartiment d'aquest dilluns estaven prevists 50.000 vals, que en corresponen 123 per comerç. El segon serà dia 11 d'abril i se'n repartiran 50.000 més entre tots els comerços que hagin bescanviat el 55% dels vals de la primera remesa (67 vals). El tercer i darrer repartiment, dia 24 d'abril, es farà entre els establiments adherits que hagin bescanviat el 100% dels vals del primer repartiment i el 40% de la segona remesa.

La campanya, iniciada aquest dilluns, durarà un total de sis setmanes. Com a novetat, canvia la quantia dels vals i baixa el consum mínim, que passa a ser de 16 euros amb 10 euros de descompte. Es podran acumular fins a tres vals en cada establiment, és a dir, 30 euros de descompte per 48 euros de despesa per comerç, i cada ciutadà major de 16 anys podrà disposar d'un total de nou vals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una locura, fa dervers d'un any
Haurien de cercar una altre sistema vom podria ser donant més vals a les tendes. Perque no tothom pot fer coa durant dues hores, bé perque no té temps, bé perque no té força a les cames per aguantar.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente