algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

PalmaActiva organitza dues conferències sobre el paper de la dona en el comerç tradicional i en la innovació amb motiu del 8M

210773

L'Ajuntament de Palma ha comunicat aquest dijous que PalmaActiva organitzarà dues conferències pel pròxim dimecres 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, i que tendran lloc a la seva seu.

La primera conferència porta per títol 'Elles emprenen: el comerç tradicional de Palma' i tendrà lloc a les 16 hores. Un grup de dones propietàries, titulars i gerents d'establiments emblemàtics de Palma analitzaran el paper de la dona al comerç tradicional. Magalí Utrilla, directora general de Fires i Mercats, serà la moderadora de la xerrada, que comptarà amb la participació de María José Orero, del Fornet de la Soca; Cati Capellà, de Floristeria Miquel Capellà; Maria José Benito, de Calzados Beltrán; Neus Masdeu, de Fajas Reina, i Francisca Mesana, de Gomex.

La segona conferència, 'Dona i innovació', serà a partir de les 18 hores el mateix dia 8 i xerrarà sobre els vessants de la transició ecològica, de les TIC i la ciberseguretat, del turisme sostenible i de la indústria creativa i cultural. Les ponents seran Susana Hormigos, doctora i cap d'estudis del Grau d'Edificació del departament d'Enginyeria Industrial i Construcció de la UIB; Maribel Barceló, de l'equip de Resposta a Incidents de Seguretat i secretària de la Unitat d'Innovació Tecnològica en Ciberseguretat de la UIB; Aina M. Ripoll, directora de la Unitat d'Intel·ligència Econòmica d'Impulsa Balears, i Mariona Luis Tomás, directora/gerent de l'Institut d'Innovació de les Illes Balears (IDI). En aquest cas serà Gabrielle Ripoll, directora general d’Ocupació, l'encarrega de moderar la conferència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.